... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

hery1
Auto: E39 525 d
Kraj: Trnavský

Re: Problem s prevodovkou????

Štvrtok, 4. Augusta 2011, 11:17

Tak aby som uzavrel tuto temu.. Dalsi nestastnici ktori budete riesit problem s trhanim prevodovky. Šetrite peniaze. Nevyhdzujte ich za hluposti ako je vymena oleja a neviem co vsetko. Poctivo som to riesil dva mesiace, vyskusal som vestko co sa len da, pozeralo na to 1000 mechanikov. Kontrolovali elektriku, potom vraj tam dali zly olej, naliali novy..... a ine hluposti.. Skoncilo to prosto. Repas prevodovky. Ako nahle tvrdo radi nie je co riesit. A odporucam cim skorej ist do servisu. Lebo čim viac budete jazdit na pokazenej prevodovke tym viac zaplatite. Tod vsetko prajem vela stastia.

Užívateľov profilový obrázok
lubomt
Kraj: Žilinský

Sobota, 6. Augusta 2011, 08:49

hery1 napísal:
Tak aby som uzavrel tuto temu.. Dalsi nestastnici ktori budete riesit problem s trhanim prevodovky. Šetrite peniaze. Nevyhdzujte ich za hluposti ako je vymena oleja a neviem co vsetko. Poctivo som to riesil dva mesiace, vyskusal som vestko co sa len da, pozeralo na to 1000 mechanikov. Kontrolovali elektriku, potom vraj tam dali zly olej, naliali novy..... a ine hluposti.. Skoncilo to prosto. Repas prevodovky. Ako nahle tvrdo radi nie je co riesit. A odporucam cim skorej ist do servisu. Lebo čim viac budete jazdit na pokazenej prevodovke tym viac zaplatite. Tod vsetko prajem vela stastia.

Presne moja reč !!!! Ale vieš, zväčša si nikto neda povedať a jazdi aj ked mu už prevodovku hadže do núdzového režimu až pokial jej nezlomí krk ](*,) . Velakrat mi ludia volajú , že majú taký a taký problém s automatom a potom znova tak o mesiac, že ešte aj tak jazdili a že už to nejde vobec alebo sa už na tom nedá jazdiť. A z menšej lacnejšej opravy je potom už drahšia oprava. výmena oleja pomôže málokedy, mne osobne sa to stalo možno 1x u zákazníka. A skoro nikdy nemá mechanik ani páru ako vlastne automat funguje, ako sa má správať /radiť/ a ako sa robí základný servis

csuka530d
Auto: 530d e39 touring2003
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 7. Augusta 2011, 21:34

Je to presne tak lubomt, aj ja som cez toto všetko prešiel , najprv neradilo dozadu potom sa to rozbehlo , často hodilo do nudzoveho režimu až sa spiatočka opať vratila a po mesiaci znova odišla. a repas bol pred 46 tis km u pôvodného majitela. som práve kvôly repasu kupil od neho auto .

takže som to dal nakoniec opraviť spalené lamely , hydromenič v prdeli čerpadlo atd

som najazdil od opravy 500 kilometrov , všetko ide skvele servis môžem doporučiť vzhladom na záruku 100 000 Km na repas prevodovky

http://www.multitronic.sk/

Užívateľov profilový obrázok
lubomt
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 19:11

csuka530d napísal:
Je to presne tak lubomt, aj ja som cez toto všetko prešiel , najprv neradilo dozadu potom sa to rozbehlo , často hodilo do nudzoveho režimu až sa spiatočka opať vratila a po mesiaci znova odišla. a repas bol pred 46 tis km u pôvodného majitela. som práve kvôly repasu kupil od neho auto .

takže som to dal nakoniec opraviť spalené lamely , hydromenič v prdeli čerpadlo atd

som najazdil od opravy 500 kilometrov , všetko ide skvele servis môžem doporučiť vzhladom na záruku 100 000 Km na repas prevodovky

http://www.multitronic.sk/

Mali by si tam prerobit stranku, pisal to asi nejaky maďar..... Zle komponovane vety a pravopisne chyby. Inak nepoznam... Ja nedavam na kilometre, je mi jedno kto kolko najazdi :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných