... všetko o BMW ...
hery1 napísal:Tak aby som uzavrel tuto temu.. Dalsi nestastnici ktori budete riesit problem s trhanim prevodovky. Šetrite peniaze. Nevyhdzujte ich za hluposti ako je vymena oleja a neviem co vsetko. Poctivo som to riesil dva mesiace, vyskusal som vestko co sa len da, pozeralo na to 1000 mechanikov. Kontrolovali elektriku, potom vraj tam dali zly olej, naliali novy..... a ine hluposti.. Skoncilo to prosto. Repas prevodovky. Ako nahle tvrdo radi nie je co riesit. A odporucam cim skorej ist do servisu. Lebo čim viac budete jazdit na pokazenej prevodovke tym viac zaplatite. Tod vsetko prajem vela stastia.
csuka530d napísal:Je to presne tak lubomt, aj ja som cez toto všetko prešiel , najprv neradilo dozadu potom sa to rozbehlo , často hodilo do nudzoveho režimu až sa spiatočka opať vratila a po mesiaci znova odišla. a repas bol pred 46 tis km u pôvodného majitela. som práve kvôly repasu kupil od neho auto .
takže som to dal nakoniec opraviť spalené lamely , hydromenič v prdeli čerpadlo atd
som najazdil od opravy 500 kilometrov , všetko ide skvele servis môžem doporučiť vzhladom na záruku 100 000 Km na repas prevodovky
http://www.multitronic.sk/