Piatok, 23. Mája 2008, 13:57
Urcite ze 540i je motoricky najlepsou volbou u e39, ale treba uznat, ze ten motor si uz aj volaco chlipne a ide to dost do penazi. Zavisi to aj od toho, naco auto potrebujes, ak sa chces len parkrat do tyzdna zviest podla potreby, 540i nie je zla vec, ale ak jazdis vela km, tak to uz pocitis viac.... Osobne mi ale pripada smiesne aby som mal 540i a isiel ako klobukar v laboratornych podmienkach, aby som dosiahol spotrebu 8litrov. A vela ludi takych je - kupia si 540i a potom jazdia 75 aby mali co najnizsiu spotrebu, lebo im to hapruje v penazenke. Viac sa prikladam k nazoru ze netreba kupovat kone, ak nie je na seno. O spotrebe 540i sa toho popisalo uz vela, ale nic nebolo dostatocne relevantne. Ja si vsak myslim ze kombinovana spotreba pri normalnom jazdeni 50/50 sa bude pohybovat okolo 13litrov a viac, navyse ak sa chces vozit hlavne v meste tak to bude o hodne viac. U e39 sa mi zda najvyvazenejsiou volbou motor 3.0i v pomere spotreba/vykon. Ale pre tych co maju dost penazi na benzin, samozrejme 540i. Ja mam 530d a zerie mi to 7.2l (a to nejazdim ako klobukar a 50% jazdim mesto)- dlhodoby priemer za poslednych 20tkm, a to je oproti spotrebe 540i takmer dvojnasobny rozdiel. Na druhej strane je vsak pravdou, ze nafta je drahsia nez benzin a aj naklady na udrzbu dieselu su o daco vyssie, ale pri 50tkm rocne sa mi to stale oplati viac.