... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: nastavenie radia e39

Nedeľa, 12. Októbra 2014, 07:20

Britt napísal:
Pani chcel by som sa opytat ci treba k radiu kde nie je namontovane CD v E39 ale len kazetova mechanika tahat kabelaž ak by som kupil origo CD wechsler ktorí sa montuje do kufrovej časti. Panel s radiom mám s obrazovkou ale tou menšou a mám aj navigaciu. Prosím poradte mi aby som nebol prekvapeny ked kupim CD wechsler a budem musiet tahat este aj kabelaž a dokupovat dalšie koncove konektor atď.
Prípadne mi prosim poradte ako vyberiem kazetu z radia nakoľko mi ju mechanika nechce vystrčiť a kazeta ostala v radiu :-k
Pri stalčení tlačitka na vysunutie kazety začne radio pracovať ale kazeta nevjde a ostane v radiu.

ak nemas predpripravu pre cd wechsler, tak budes musiet takat nejake kabliky, nie je to vsak ziadna tragedia. Ja som to robil na e39 uz davnejsie. Treba dokupit par drziakov dozadu do kufra co stoja fakt par drobnych a prirobit kabel pre pripajanie a aj datovy kabel pre ibus, co sa potom tusilm pripaja do radio modulu. Na nete su navody ako to dorobit, a tie matrose sa dajku kupit priamo od bmw ako retrofit kit.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných