... všetko o BMW ...
enslow napísal:zdravim mam 530D 2001..uplne v najplnsej vybave..bateria je tam 88Ah..rano sadnem do auta otocim klucom vsetko sa rozsvieti a nic ticho...otocim asi desat krat a stale nic..az necakane po chvili auto startlo..neviete v com by mohol byt problem??? auto inak ide bez problemov..
 vsetko slabo svietilo aj budiky a neslo naskocit ani cvakanie ani nic tak dosiel kamarat ma nahodil uz len ked zapojil baterku o baterku tak auto sa rozsvietilo zvnutra ako vianocny stromcek
 vsetko slabo svietilo aj budiky a neslo naskocit ani cvakanie ani nic tak dosiel kamarat ma nahodil uz len ked zapojil baterku o baterku tak auto sa rozsvietilo zvnutra ako vianocny stromcek   
   Potom to hned chytilo :)
 Potom to hned chytilo :)
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) , preco?)
 , preco?) . Ak pripojim druhu, alebo kable tak nastartujem v pohode. Bracho mi hovoril, ked mal pozicane moje auto, ze po 200km trase , vypol motor a o 30 minut nic . Vymenil som za staru Delphi a neni problem. Banner uz nikdy viac. Idem ju skusit reklamovat.
 . Ak pripojim druhu, alebo kable tak nastartujem v pohode. Bracho mi hovoril, ked mal pozicane moje auto, ze po 200km trase , vypol motor a o 30 minut nic . Vymenil som za staru Delphi a neni problem. Banner uz nikdy viac. Idem ju skusit reklamovat.