... všetko o BMW ...
tomikadze napísal:suhlas s viktorom, skus to skratka vyjazdit ten patok, vypalit ale korekcie vstrekov su zle... ja som mal vstrek s korekciou +2 tusim november a ze do jari pojazdi, poctivo aditivujem auto jazdi denne... zabudni... skapal behom mesiaca na kasu, korekcia +5 az 6.. supol som novy a kukal jak tela ci mi vymenili motor.. zmizol aj stiplavy aviovy smrad.. takze podla mna to vyjazdi, prezen trysky ak nepomoze tak zacat prave nimi
Rudo ZM napísal:Nadrb tam 2-3 násobnú dávku aditíva,dotankuj doplna,vyjazdi.
Rudo ZM napísal:No ak je plná,tiež by som to neotváralSkús to tým čerpadlom,len neviem či nemá nejaký časový limit po ktorom zastaví.Keď tak,daj mu napätie z iného zdroja nech zvyšok auta spí...A preventívne nový palivový filter...Začať niekde musíš a toto je rýchle a veľa to nestojí...
asfethan napísal:V zime sa oddeluje pri velmi nizkych teplotach z nafty parafin. Preto sa neodporuca nechavat naftu v zime dlho stat v nadrziach. Bol uz aj clanok o tom ako polnohospodari mali
obrovsku skodu kedze po zime mali poupchavane vsetko mozne a bolo to treba vycistit (palivovu sustavu).
Preto sa do nadrze leje zimny VIF (diesel aditiv). Ktory paradoxne sam o sebe vie tiez zamrzmut, preto ho treba drzat v teple a doliat az pri natankovani. V nadrzi chemicky vytvori
v:azby s molekularnou strukturou nafty a zabrani oddelovaniu sa parafinu.
Tolko z teorie. Teraz prax. Kedze si nechal stat v zime na mrazoch auto s plnou nadrzou nafty tak si mozes sam trieskat hlavu o stenu. Po pravde neviem ci sa da nejak chemicky vratit naftu do nezavadneho stavu, alebo do blizkeho stavu tomu predchadzajucemu pri natankovani aby si to mohol bezpecne odjazdit.
Chcem ti povedat len tolko ze pokial uz je jasne ze ta nafta je na prd, dost riskujes ked chces vyjazdit 70 litrov hnoju. Myslim ze trysky, cerpadla a filtre sa ti za to velmi podakuju, uz uvidis potom sam ako
twinspark1 napísal:nadrz je cisto full cize tie dekle pod sedackou neotvoril jedine ze budem mat v aute naftovy kupel po kobercoch mozem odpojit hadicku od naf filtra a vytalcit nieco vonku cerpadlom pod vodicom ked dam klucik do polohy jedna podla man by to slo aj tak ci...