Sobota, 1. Septembra 2012, 13:52
Zdravym Vas chlapci,
mam taky problem, pocas jazdy mi zacalo triast s autom pri otvoreny kapoty bolo pocut ako podfukuje nieco.Prislo sa na to ze na 3 valci bola diera na vyfukovom ventilu. Rozobralo sa sanie,vacka rozvody - vsetko sa poznacilo (rozvody) vybrala sa hlava a videli sme, ze je ventil v pici...Dal som hlavu vybrusit,zrovnat,vycistit + novy ventil.
Poskladali sme motor v chladici nebola este voda ked sme ho nastartovali. Motor zacal mat problem s otackami a zase bolo trasenie....a tu je problem nevieme co s tym...chcem sa spytat nastavuje sa nejako vanos ? moze to mat s tym spolocne vanos ?
Este chceme pomerat tlaky.Meral som konektory co su na napajanie cievok vsetky 5 konektory ukazovali medzi 1a 2 pinom cca 11 V medzi 1 a 3 pinom 0 V....pri 1 valci som nameral napatie medzi 1 a 3 pinom 8 V niekto vytiahol solo drat z radiacej jednotky a pricinoval ho tam...ked som dal tu chranicku gumu z konektoru dole tak sa mi to tam rozsypalo ten spoj....Neviem preco to tak bolo.Vybral som sviecky vsetky boli cierne ako keby palili... Prosim vas o pomoc...moj kamarat mechanik nema ani paru....
Dakujem
-
Prílohy
-

- 542500_3045804243395_438042660_n.jpg (29.08 KiB) 643 zobrazení