ahojte. nedopatral som sa nikde k podobnej teme. ak som prehliadol tak ma navedte

takze. pred par dnami som spozoroval, ze auto stratilo vykon a po odparkovani na volnobeh zriaslo celym autom. jeden valec prestal pracovat. vypol som, nastartoval a slo normalne. nasledne na R1 stratilo vykon, podradovalo aj v miernom kopci a po dojazde bolo zase citit, ze daktory valec je v kybli. ked som vypol a znova nastartoval tak vsetko ok. ja to tipujem na cievku alebo ukostrenie. auto som pichol na inpu a ta mi vypisala:
- vysoku hodnotu na lambde 1
- problemy s valcom 1
- problemy s valcom 2
- problemy s DISA
toto pisem s pamete, konkretny vypis mam v pocitaci tak ho mozem dodat ak bude treba.
odvtedy sa to neprejavilo cize nemozem zistit ktory valec nepracuje a kedze sa krati cas odchodu na dovolenku nerad by som to zazil na dialnici v chorvatsku.
dalsim problemom je, ze od tej doby je auto do 2500-3000ot uplne mrtve. pripadam si ako v X5 s motorom z 316tky.
nenapada niekoho ako zistit kde je pruser? sviecky su fungel nove maju mozno 3000km. disa klapku som pred nedavnom koli volnobeznemu ventilu vyberal a preventivne aj vycistil.
za akykolvek napad budem vdacny