... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666

mmracing.sk

BIIINO
Autor témy
Auto: f30
Kraj: Bratislavský

Bmw f34 2019 problem s el. kufrom

Utorok, 6. Mája 2025, 17:52

Caute, mam taky problem, ze na f34 elektricky ovladani kufor prestal fungovat. Jeden krat z 10 pokusov funguje spravne, teda ho otvori aj zavrie. Inak sa to sprava tak, ze po odomknuti, iba povoli zamok, teda kufor sa zdvihne par mm resp povoli zamknutie a je potrebne ho otvorit s aj zatvorit samozrejme rucne. Zvuk ked ho dviham rucne aj ked sa sem tam otvori sam, znie normalne, ziadne vrzganie ani pazvuky. Rozobral som cast v zadu v kufri pri baterke a na jednotke HKFM som prestrielak kontakt sprejom vsetky konektory no bez zmeny. Tak isto som skusal menit max vysku otvorenia cez idrive, nepomohlo, stale “cvaka zamok” naprazdno. Ked ho rucne posuvam, tam pocujem ako koncove spinace cvakaju no nic sa nedeje samozrejme. Rovnako sa to sprava, ci to skusam cez gombik pri soferovi, ci priamo na kufri alebo na dialkovom ovladani. Napada vas este nieco? Nedisponujem diagnostikou, iba zakladnou bluetooth srandou z ciny a tam obd scan neukazal ziadny problem. Vopred diky

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Bmw f34 2019 problem s el. kufrom

Utorok, 6. Mája 2025, 18:07

Odvez to do servisu, takto to nevyriesis

NoFace
Auto: 3GT 320d F34
Kraj: Košický

Re: Bmw f34 2019 problem s el. kufrom

Pondelok, 12. Mája 2025, 09:39

Ak motorceky kufra a elektrika funguju spravne, skus osetrit/premastit tesnenia, zvyknu casom degradovat a prilepia sa dostatocne na to, ze sa kufor sam neotvara.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných