midnight_man napísal:Keby u nas boli take normy ako v rakusku + pojazdne stk/ek. Tak 3/4 clenov fora by uz nejazdilo a mozno ani ty nie. Tak by som tu moc nemoralizoval keby keby. Ked ine veci budu fungovat ako v rakusku potom nech su aj stk ako v rakusku.
Ja mam auto v poriadku, o tom nepochybuj. A svetla nevnimajuc. Moj zlaty, toto nie je o moralizovani, ale o trosku zlozitejsich veciach. Ked vyrasties, tak to pochopis aj sam.
Ja som raz kvoli takemu kokotovi zo skupiny do akej sa ty chystas zaradit, skoro rozjebal cyklistu, ktoreho som nevidel, lebo taketo hovado s dorabanymi xenonmi ma oslepilo tak, ze som este pol hodiny nic poriadne nevidel. Stacili milimetre a je po nom. Takze svoje dedinsko tuzerske poucky o tom ze aj tak kazdy druhy svieti napicu tak preco by si aj ty nemohol, alebo co je v rakusku, si nechaj do krcmy na sobotny vecer. Lebo tu ide o trosku viac nez len o to, aby si mal ty pocit ze lepsie vidis.
Nadavate tu v akom kokotistane zijeme, ale sami ho tvorite tym svojim "slovenskym" spravanim.
P.s. To "vycucnutie" flashu, rozkompilovanie programu a prerobenie toho programu aby nepotreboval vstup od snimacov zatazenia, ako aj spatne zakompilovanie a nahranie do flash pamate procesora - tak toto chcem veru vidiet. Ozaj, kde je to tvoje tajne forum kde takuto uplne jednoduchu vec popisuju krok po kroku ?? To musi byt malina ked sa to oplati namiesto instalacie dvoch posratych snimacov k napravam...