... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

Marek-WAR
Autor témy
Auto: BMW E91
Kraj: Zahraničie

Star na dálku

Štvrtok, 14. Novembra 2013, 21:06

Nazdar borci, chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost se startem na dálku? Vím ze je to divné ale nemam nezávislé topení tak mě napadlo že by šlo auto nastartovat na dálku klíčkem a pak vlastně vstoupit do rozehřátého auta. Nesetkal se s tím někdo? Že by někdo takovou funkci dodělal. Start je tlačítkem tak by to mohlo jít. Jedná se o E91 2008

Užívateľov profilový obrázok
RACERMAN
Kraj: Banskobystrický

Re: Star na dálku

Štvrtok, 14. Novembra 2013, 23:51

Viem ze je to vybava niektorych autoalarmov len co mam info kluc musi byt v aute, vyradene, zabrzdene...neviem mozno uz doba pokrocila a nie je treba nechavat kluc v aute...ak by vsak bolo treba nechat kluc v aute tak je to hlupost ak nemas auto niekde doma...

inak BMW dost rychlo zacne za jazdy kurit tak nie je to az taky problem...
mal som auta v ktorych som mrzol doslova kym zacali kurit

Mal som aj benzinove BMW aj diesel a kuri to priblizne rovnako rychlo.

Mne by dost by pomohol vyhrievany volant :)))
E60 530d SILVER METALLIC, custom audio, video mod with wifi screen casting
Ex: E90 325i, E46 320d, CLK320, A6 2.8i, A4 2.6i, Passat 1.9Tdi 96kw, a vela iných
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD
Servis, diagnostika, kódovanie,...ISTA, DIS, INPA, NCS, TOOL32, WinKFP...
Čistenie klimatizácie interiéru ozónom

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Piatok, 15. Novembra 2013, 00:07

Marek-WAR napísal:
Nazdar borci, chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost se startem na dálku? Vím ze je to divné ale nemam nezávislé topení tak mě napadlo že by šlo auto nastartovat na dálku klíčkem a pak vlastně vstoupit do rozehřátého auta. Nesetkal se s tím někdo? Že by někdo takovou funkci dodělal. Start je tlačítkem tak by to mohlo jít. Jedná se o E91 2008

dieslu by si s tym daval pekne na <> kedze na volnobeh sa zohrieva este dlhsie ako za jazdy a studeny olej dobre nemaze
zapni si vyhrev pod zadkom a na ruky rukavice :thumbup:

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 15. Novembra 2013, 12:57

presne, bud webasto alebo sa na to vysrat.......než by sa zohrial na volnobeh, trpel by motor a aj tak než by začalo kurit by si sa načakal pol hodinu,kedže pri 700 volnobehovych otačkach sa tak pomaly zohrieva a ete keby mal kurit,tak duplom.........ja mam webasto a teplo za 5-10min a po 20 min je to sauna...vrelo odporučam ak to využiješ pravidelne...
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

lisiak
Auto: BMW 3
Kraj: Nitriansky

Piatok, 15. Novembra 2013, 17:06

mal som to v golfe IV pred 5 rokmi alarm magicar neviem uz oznacenie a musel tam byt kluc vyuzil som to asi 5 krat dokopy auto stym moc nevykuris ja som si nechaval zapnute vyhrievanie zadneho skla/zrkadiel/sedaciek a fukanie na celne okno bol to rozdiel ako sadnut do nenastartovaneho ale nie je to dobre pre motor v zime nechat na volnobehu tak som to prestal pouzivat..najlepsie je ako pisu webasto

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 15. Novembra 2013, 17:21

Diaľkový štart má aj iné výhody. Môjho bratranca raz zachránil pred odťahovkou.
Raz si potreboval niekde len na pár minút odskočiť niečo vybaviť a nechcelo sa mu kvôli tomu zložito riešiť parkovanie tak to nechal na nejakom zákaze alebo na chodníku (už si nepamätám presne). Keď sa za pár minut vrátil k autu, už tam stála odťahovka že ho idú naložiť. Akurát laborovali ako mu nasadiť tie kekety na kolesá, ktorými sa auto dvíha, keďže po pravej stráne stál tesne vedľa múrika. Tak si sadol na nejakú lavičku pár metrov odtiaľ a tváril sa akože nič. Pritom nenápadne diaľkovým naštartoval motor. Manici sa vyplašili a keď motor zhasol a nanovo naštartoval, tak sa radšej na to vyjebali a išli preč.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Sobota, 16. Novembra 2013, 13:09

mexican napísal:
Diaľkový štart má aj iné výhody. Môjho bratranca raz zachránil pred odťahovkou.
Raz si potreboval niekde len na pár minút odskočiť niečo vybaviť a nechcelo sa mu kvôli tomu zložito riešiť parkovanie tak to nechal na nejakom zákaze alebo na chodníku (už si nepamätám presne). Keď sa za pár minut vrátil k autu, už tam stála odťahovka že ho idú naložiť. Akurát laborovali ako mu nasadiť tie kekety na kolesá, ktorými sa auto dvíha, keďže po pravej stráne stál tesne vedľa múrika. Tak si sadol na nejakú lavičku pár metrov odtiaľ a tváril sa akože nič. Pritom nenápadne diaľkovým naštartoval motor. Manici sa vyplašili a keď motor zhasol a nanovo naštartoval, tak sa radšej na to vyjebali a išli preč.

to je teda strasna vyhoda kvoli ktorej sa to urcite oplati davat robit :mrgreen:
tipujem, ze ten tvoj bratranec parkoval na mieste pre invalidov alebo niekde, kde nemal co parkovat ](*,)
lenivost

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných