... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
xavi76 napísal:Ahojte,
skusal som sa dostat k teplote cez hiden menu , problem ale mam v casti LOCK:ON alebo OFF kde sa dava to cislo z VIN moje je 28, nedokazem sa dostat na polozku c 7 co by mala byt teplota motora vzdy sa dostanem len na zadanie cisla pre VIN a system dokazem but locknut alebo odlokovat no neviem ako sa posuniem dalej. Skusal som aj drzat ale vzdy sa vratim o krok dozadu, vie mi niekto poradit kde robim chybu.
Vdaka
MMM123 napísal:Dá sa teplota vody pozrieť na BC aj u benzínu 325xi xDrive ?? (r.v. 11/2008, motor N53 V6 2996ccm)
V autorizovanom servise v BA mi povedali že sa to nedá.
P.S. - Nevysmievať sa prosím - moje prvé BMW, mám ho 3 dni... :)
bmwbanan napísal:ja som menil obidva a hned po vymene (cize urcite funkce) to dokazalo klesnut aj na tych 82-84 pri velmi kludnej trosku rychlejsej jazde, cize otazky max 1600 a rychlost tych 80-90 cize na 6-tke... myslim ze to je ok, lebo motor ide uplne light a odpor vzduchu uz je cize aj chladenie... a trenie v motore bmw je ovela mensie ako napr u peugeotu, ktore hucia(kruti ventak) aj pri parkovani v obchodaku
moc spatna uvaha ?
xavi76 napísal:Nejde mi o material tam je cena OK len neviem odhadnut kolko moze ta vymena stat, mozete mi prosim ty co ste to menili dat odhad, predsa len vypustit kvapalinu a asi kopec dalsej roboty.
Je tu niekto z Ba komu by som sa mohol ozvat a ma s tym skusenosti, lebo tam kam chodim s autom mi to asi spravia ale neviem ci mi nezauctuju aj skolenie pracovnika :)
Vdada