... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
potmehuth napísal:X drive by mal mat rovnake rozmery vsetkych 4 kolies a pneu !!! Ziadny dvojrozmer, ako u zadnokolky !!!
PeqpeK napísal:to bohuzial nie je pravda
PeqpeK napísal:to bohuzial nie je pravda
synak napísal:moj postreh ohladne tlaku pneu v rovnakych rozmeroch ako mas ty: ked som mal cca 2,4 a 2,8 ako ty tak auto bolo pri vyzsich rychlostiach (150+) dost nervozne (podobne ako popisujes)
ked som dal tlak ako predpisuje tabulka pri dverach (sam vodic + nejaka ta batozina mam 2,2 + 2,4 ) tak auto bolo kludnejsie a nebol problem ist aj 170+ tiahlimi zakrutami na dialnici.
Jamikadze napísal:
A mas runflet pneu alebo obycajne? JA mam obycajne.Maju sice zosilnene bocnice XL ale pri takych niskych profiloch si myslim,ze je samozrejmost.Neviem dotiahol som este sruby,lebo rukou este par mm so dotiahnut ako predtym my chlapci momentakom dotahovali.Len skoda,ze som mimo a nemam kde vyskusat viac ako 140km/h
Po nemecku max co som sa opovazil ist 200 ale uz som mal strach,co mi najviac vadilo,ze ten isty model ako ja si to prasil ako blazon bez toho aby som na nom videl,ze lieta ako ja a pri tom mal 16 to ma nasralo.