... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
kisnecek napísal:1: 225/40 R19 - 8Jx18 ET37 2: 225/30 R19 - 9Jx19 ET39
kokosacik12 napísal:zdravim riesim podobnu dilemu, momentalne mam na aute (e91 pred face) tieto disky http://felgenkatalog.auto-treff.com/showpic.php?nr=193
8x18 et34 225/45/18
8,5x18 et37 255/35/18
a zvazujem ze by to pytalo nejake podlozky, nemam s tym skusenosti ale ked tak na to kukam tak si myslim ze centi by bol malo ale dva moc, no a chcem dat take podlozky co sa nasrobuju do naboja na naprave a koleso do podlozky, no taketo vyrabaju len 2centimetrove a tak otazka, vopcham tam tie 2cm podlozky? mam mpaket podvozok..
na leto chcem ist jednoznacne do Breyton GTS race 19 alebo 18, mam nove letne gumy, skoda ich ale 19tky by tam skeli lepsie![]()
dik za rady
synak napísal:pridam aj ja svoje ´´skusenosti´´ , disky style 162 8x18 ET34 , 8,5x18 ET37 (predpisany rozmer pneu) v predu bez podloziek v zadu 15mm, auto znizene 50/40 mm, aj ked to podla fotiek (vid. album) nevyzera ale zadok sucha ked vzadu niekoho veziem, a to mam este v zadu nastavenu geometriu v cervenych cislach aby boli kola do ´´A´´ cize keby som mal geometriu spravne tak sucham stale resp. aj s cca 10mm podlozkami, predok mi tiez obcas skrtne o plastovy podblatnik ked mam vytoceny plny rajd a prejdem cez nejaky ´´hupak´´ (pre rypalov podvozok mam v poriadku, nove ulozenia, nove Bilstein B8 s integrovanymi dorazmi atd.) na predoslom aute (Golf 5) pri zosrobovanom stelovaku na max, cca 80mm) mi tiez suchali seriove 18-ky s predpisanym obutim,tiez pri plnom rajde a hupaku mi vykusovali predny blatnik, samozrejme bez podloziek. ..takze s tymi radami ze take a onake disky nesuchaju by som bol opatrny, cele je to iba o tom ako moc nalozeny chodite alebo ako to mate znizene,