... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
fezzoj napísal:Aj mňa trocha trápi ten zvuk od remeničky alternátora, teda dúfam že ten zvuk je od nej, lebo okrem hlavnej remenice a tej remeničky mám už všetko vymenené. Tiež som si zisťoval ceny tej remeničky a najlacnejšiu mi našli za nejakých 95 € preto som bol aj prekvapený keď si napísal že Ťa výmena aj s prácou stála dokopy 40 €. Tak už som teraz z toho mimo vlastne či to sa dá objednať len remenička alternátora, či len voľnobežka respektíve aký je medzi nimi rozdiel...ja som našiel ešte toto na nete tak si to pozri či ti to nejako pomôže alebo nie.
http://www.unixautodiely.sk/Unix_CikkekLista_Form.aspx?cTipAzon=P18761&cMegnNr=7639
fezzoj napísal:Ahoj, tak ako s tou remeničkou? Stále ti to drží v pohode? Nechápem ako je možné že tá remenička sa nedá objednať aj podľa VIN...prosím ťa ešte mi vysvetli aká je remenička s voľnobežkou a aká bez voľnobežky lebo som z toho akýsi dopletený užVedel by si napísať aké rozmery má tá remenička akú si dal spraviť?? Vďaka
fezzoj napísal:Aha, jasné..už len jednému viac menej nechápem, že či je jedno či použijem remeničku s voľnobežkou alebo bez voľnobežky keď to dám vymeniť??
coWon napísal:Asi to neriesit
mne to robi aj na e60ke. pravdepodobne to bude choroba bmw. podla mna tam davaju slabu napinaciu kladku ktora remen neudrzi dostatocne napnuty a pri starte presmykne. ja co si vsimam startovat baworaky, tieto "novsie" tak vacsiou pisknu pri starte.
xlukas.cz napísal:remenice dorazila od "pratel" z nemecka. budu jenom doufat, ze me nepotka to co tebe, ze odejdou kladky atd.
117 eruo vc. postovneho
Ninuši napísal:ak je to take stvrt/polsekundove zapistanie, tak je to ok a robi to velke mnozstvo bavorakov..Ahojte!
Chcem sa spytat, pri startovani ma moja e90zvlastny pisklavy zvuk, akoby sa tam cosi potocilo a nasledne je vsetko ok? Myslite si, ze by to mohla byt remenica? Len pri nastartovani je zvuk taky zvlastny, neviem ho popisat, trva len kratko, naozaj len pri starte. Potom ide auto v tichosti. Vedeli by ste mi poradit?
Dakujem :-)