... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

Petoo0123
Autor témy
Auto: bmw e46 320d a 330i
Kraj: Košický

klasické radio bez idrive výmena

Nedeľa, 18. Augusta 2024, 08:57

Ahojte mám bmw e91 2007 je v nej klasické radio business bez idrive verzia, v aute t mam jack s usb ale ide iba jack.. otázka čo všetko je potreba pre výmenu za profesionál ? stačí vymeniť a zapojiť? alebo treba niečo kódovať ? niekde som čítal že po výmene niektorým nešli výstražné zvuky? ako pipnutie nejakých veci alebo tak ? :) je to pravda?

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: klasické radio bez idrive výmena

Nedeľa, 18. Augusta 2024, 10:06

Hlupa otazka od cloveka co ma v profile diagnostika,kodovanie+ciptuning…..
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Petoo0123
Autor témy
Auto: bmw e46 320d a 330i
Kraj: Košický

Nedeľa, 18. Augusta 2024, 12:28

a nemôžem sa opýtať keď si chcem vymeniť rádio ? načo píšeš ak nemáš odpoveď ? pýtal som sa na to čo mám napísane v profile alebo na danú vec s rádiom ? blbé komenty si nechaj pre seba presne kvôli takým ľudom a machrom ako si ty upadajú kluby a strácajú úroveň. Aj keby som mal že pracujem v BMW tak sa nemôžem automaticky nič opýtať?

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 18. Augusta 2024, 17:42

Petoo0123 napísal:
a nemôžem sa opýtať keď si chcem vymeniť rádio ? načo píšeš ak nemáš odpoveď ? pýtal som sa na to čo mám napísane v profile alebo na danú vec s rádiom ? blbé komenty si nechaj pre seba presne kvôli takým ľudom a machrom ako si ty upadajú kluby a strácajú úroveň. Aj keby som mal že pracujem v BMW tak sa nemôžem automaticky nič opýtať?

Ako si dosiel na to ze som macher…Prave koli clenom ako som aj ja to tu este funguje…..Az budes mat tolko prispevkov k veci ako ja mozes nieco hovorit a nie hned kusat….🤣

Ano radio musis kodovat,ak trafis vybavu mozno pojde na supu…ale povedsine to tak neni….
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 19. Augusta 2024, 17:27

Petoo0123 napísal:
Ahojte mám bmw e91 2007 je v nej klasické radio business bez idrive verzia, v aute t mam jack s usb ale ide iba jack.. otázka čo všetko je potreba pre výmenu za profesionál ? stačí vymeniť a zapojiť? alebo treba niečo kódovať ? niekde som čítal že po výmene niektorým nešli výstražné zvuky? ako pipnutie nejakých veci alebo tak ? :) je to pravda?

usb, vo vozidle kde je radio business, nema co hladat... radio business nikdy nefungovalo s usb..... Ak chces aby fungovalo usb pre prehravanie hudby, potrebujes bud radio od alpine cd73, a k nemu mulf2high modul, samozrejme prepojene optikou, MULF musi mat napajanie a + prepojenie kablom k USB panelu apd.... samozrejme kodovanie aj radia aj mulf. Alebo zozenies radio z novsieho modelu (cca 2011) a vyssie - vyrobca continental (nie alpine) ale musi byt take, ktore podporuje usb (a zaroven aj bluetooth) - vzadu musi mat steker pre pripojenie usb. Dalej potrebujes prepajaci kabel od radia k usb panelu a pripadne, ak chces aj telefonovat, tak mikrofon + prepajaci kabel od radia k mikrofonu. Nasledne radio nakodovat pre usb audio interface a pre telefon prislusnymi kodmi vybavy. Mam na predaj cele taketo sady, t.j. a radio a veskere potrebne prislusenstvo - usb panel, prepajaci kabel, mikrofon, prepajaci kabel a radio viem nakodovat aby bolo vsetko plug and play. To znamena ze staci nainstalovat radio, kable, mikrofon, usb panel a vsetko funguje ako ma.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných