... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Nmare napísal:přes INPu jde testovat i snímače brzdy a spojky. je to někde v položkách "read status" - digital.. šlapeš na brzdu a rozsvěcuje se ti tam ON/OFF takže tohle by zrovna otestovat šlo
MichalStanko napísal:Nazdar chlapi,
mám taký malý problém so štartovaníma keďže som úplný a totálny laik, napadlo mi, že by som sa tu skúsil popýtať
Jedná sa o E90, 320d, ročník 2005. Posledné dni mal problémy so štartovaním, typu - stlačím tlačidlo START a nič sa nedeje, iba sa rozsvietia všetky možné kontrolky (mám tušáka že asi budete chcieť vedieť aké), stlačím znova a zhasnú, ale nič, žiadne otáčanie, ani škrk... Vyberiem kľúčik, zastrčím, skúšam znova, niekoľkokrát sa to celé zopakuje (náhodný počet) a potom mi zrazu v pohode naštartuje. Inokedy neštrajkuje a naštartuje na prvýkrát... Myslel som si, že bol problém v baterke, pretože alarm, ktorý kontroluje aj stav baterky, mi signalizoval pokles napätia baterky, navyše predvčerom sa mi celý deň v aute svietilo, lebo som bohužiaľ zle zavrel dvere - alarm signalizoval pokles napätia v baterke a na druhý deň (včera) ráno som už nenaštartoval vôbec. Tak prišiel o pár hodín servisák, skúsil naštartovať a pre zmenu mu to nabehlo opäť na prvýkrát. I tak sa ale baterka vymenila, porobil čachre machre s počítačom aby auto nesignalizovalo všetko možné, naštartoval som v pohode na prvýkrát, previezol som sa po parkovisku, všetko ok. Dnes ráno naštartovalo bez problémov. A dnes večer opäť starý známy problém - stláčam START raz, druhýkrát, tretíkrát a nič... naštartoval asi na piate - šieste stlačenie.
Ale ako som povedal - keď už neignoruje že sa snažím naštartovať, tak naskočí v pohode; problém je, že veľakrát predtým úplne ignoruje, že sa snažím naštartovať - stláčam stláčam a ani náznak nejakej aktivity...
Stretli ste sa nikto už s takýmto niečím? Prípadne má niekto tušenie v čom môže byť problém?
Ďakujem za odpoveď. :)