Zdravim vas, dnes som zhodil predny pravy podblatnik a zhodil krytku svetla lebo mi neide od kupy vertikalne nastavovanie xenonov,tak som to otvoril a nasiel som tam jednu volnu napichovacku ktora nieje nikde yapojena len je tam tak pohodena ako to mate vy? Diagnostika vyhodila vadne motorceky,ale tie kable tam maju byt len tak?
Pri sosovke nemam napisane dynamic ani nic take takze neviem ale ked nieje dynamic tak ta riadiaca tam nema byt a maju byt kable volne ? Pretoze od svorky tej volnej tak do nej idu kable od motorceka.
Cislo 4 je motorcek na nastovanie vertikalnej polohy. Mne tiez neslo nastavovanie na jednom xenone a zistil som, ze som nemal dobre zapadnuty steker prave do toho motorceka. Skus pozriet.
PS: ak by si mal vadny motorcek, tak mam jeden na predaj.
Naposledy upravil/-a potmehuth v Utorok, 20. Októbra 2015, 08:38, upravené celkom 1 krát.
Ak nemas dynamic xenon, je tam 4pin konektor na krokovy motor... kabel musi byt zapojeny... ak je a motor sa nehybe je bud zly alebo je vadne jeho budenie z FRM... chod na diag...
A nema niekto volnu riadiacu jednotku toho natacania? Najlepsie by bolo to vyskusat napojit ci to pojde.Aj ked to bude treba predpokladam nakodovat ale tak nejaky ten pohyb by to malo vykonat si myslim.
ja som bol na diagnostiku ale vypisalo ze nema kontakt z motorcekom pretoze tam riadiaca jednotka neni lebo chlapik predomnou menil svetla tak to poskladal tak ako to je bez ruiadiacej.
Preboha tak co riesis ? Zmontuj a skompletuj svetlo so vsetkym co tam patri a potom skusaj... na spodu svetla musi byt ta plastovo hlinikova krabicka... to je SMC, controller na riadenie krok.motorov...