... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Bater
chch napísal:Ahoj,
bateriu najdes v kufri. Po zdvihnuti podlahoveho dielca, vpravo odskrutkuj bajonetove poistky toho dielu kde je odkladaci priestor so sietkou. Pod nim je bateria. Davaj si velky pozor na pripadne zoskratovanie na kostru.
Neviem aky plus vyvod mas na mysli, ak ten trn v priestore motora s cervenou ciapockou, tak ten sluzi napriklad na pripajanie startovacich kablov.
Patkola1 napísal:Ja som ju tiež hľadal ako dement a až mechanik mi povedal kde je!
cecenec napísal:cecenec, pisal som ti kde presne ju najdes. tvoja opakujuca sa otazka znamena, ze mi neveris, alebo si presne nepochopil z mojho popisu kde to presne je ?hmm aj ja v predu vsadea je teda v zadu v kufri???
chch napísal:cecenec, pisal som ti kde presne ju najdes. tvoja opakujuca sa otazka znamena, ze mi neveris, alebo si presne nepochopil z mojho popisu kde to presne je ?
chch napísal:Zodvihni a vyber z auta tu pevnu podlahu kufra, pod ktorou su dalsie odkladacie priestory. Napravo uvidis, ze ten stenovy odkladaci diel, ktory ma sietku, je pripevneny dvoma ciernymi plastovymi bajonetmi. Plochym skrutkovacom alebo mincou ich vies potocit tak, ze vyskocia. Nasledne ten bocny diel vies vybrat. Bateriu najdes pod tym, este je nad nou plastove prekrytie, ale to uz dalej zvladnes.
chch napísal:Ahoj,
bateriu najdes v kufri. Po zdvihnuti podlahoveho dielca, vpravo odskrutkuj bajonetove poistky toho dielu kde je odkladaci priestor so sietkou. Pod nim je bateria. Davaj si velky pozor na pripadne zoskratovanie na kostru.
Neviem aky plus vyvod mas na mysli, ak ten trn v priestore motora s cervenou ciapockou, tak ten sluzi napriklad na pripajanie startovacich kablov.
mishiak napísal:Nie som odbornik, ale logika mi hovori, ze najprv by sa na oboch autach mala napojit kostra [-] ciernym kablom, na dake pevne neizolovane miesto v konstrukcii auta, potom auto ktore je 'darcom' treba nastartovat, pripojit cerveny kabel na trn v priestore motora [+], na oboch koncoch, popri tom davat SAKRA pozor na to, aby nedoslo ku skratu, nasledne nastartovat auto ktore neslo nastartovat. Po nastartovani opatrne odpojit kable. To 'opatrne' je mienene uplne vazne.mozem sa ta opytat na startovanie cez kable? ako si spominal ten cerveny plus, tak ako presne by sa mali pripojit startovacie kable aby to bolo bezpecne aj pre jendo aj pre duhre auto? dakujem
chch napísal:Nie som odbornik, ale logika mi hovori, ze najprv by sa na oboch autach mala napojit kostra [-] ciernym kablom, na dake pevne neizolovane miesto v konstrukcii auta, potom auto ktore je 'darcom' treba nastartovat, pripojit cerveny kabel na trn v priestore motora [+], na oboch koncoch, popri tom davat SAKRA pozor na to, aby nedoslo ku skratu, nasledne nastartovat auto ktore neslo nastartovat. Po nastartovani opatrne odpojit kable. To 'opatrne' je mienene uplne vazne.