... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:Ak píska len jemne a normálne,tak nerob paniku(pokial nedymí z výfuku na bielo-modro a nestráca sa moc olej), lebo si sfunkčnil tomu turbu variabilitu(nové hadičky a ventil) a zaberá nizko teraz,tak preto popiskuje....
PS: neviem či si niekto všimol,ale toto video je točené pri uplne studenom motore,to turbo môže trochu popiskovat, vyskušaj ako ti popiskuje za tepla.....
TT-SIMIK napísal:Skus vymenit to tesnenie čo je na tom kolene od vahy do turba, to zvykne byt na hovno a potom to píska viacej ešte......nenahanal si auto a potom si ho hned nevypol nahodou????
ATL-Juri napísal:
Takto sa mi sprava auto po nasledujucich postupoch skusania:)
takto mal som zaslepeny agr aj el.mag.ventil pri agr = auto taha, turbo píska, väcsia spotreba, slabsie kurenie, po vipnuti motora bzucanie v el.mag.ventile asi cca 5 sec.
zapojenie agr. a el.mag.ventilu od vyroby= auto taha lepsie, turbo píska slabsie ale stale ten pridrbany zvuk, priem.spotreba mensia, kurenie omnoho lepsie, auto na volnobehu po cca 20 sec zacne husto bielo dymyt za jazdy modro bielo:(,, po vypnuti motora ziaden zvuk z el.mag.ventilu ako je uvedene v prvom pripade.
Vychadza mi to na vadne turbo ked el.mag .ventili podtlaku su dobre. taktiez som menil vsetky hadicky vola na turbinke je smerom dopredudozadu cca 5mm hore dole ziadna.
P.S.tym tesnenim pri vahe vzduchu to asi nebude bo som mal zhodene komplet potrubie ku turbu a piskalo to stale.
bola by este nejaka rada?
TT-SIMIK napísal:U mna to je opačne,ked je odpojené EGR tak auto taha o niečo lepšie odspodu...ak ti dymí na bielomodro, je to predzvest odchádzajuceho turba....zaleži ešte na tom v akom stave máš olejovy separator....