... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
luky93939
Auto: BMW 525d e60 e46ex
Kraj: Prešovský

Re: zle startuje 320d fl

Streda, 30. Januára 2013, 18:17

bramborak napísal:
nieco taketo mi ukazovala... :
menil som vstrek č. 5.
ten prvy tiez neni nic extra.
ale tieto "korekcne hodnoty" su aj tak iba teoreticke asi, nie som diagnostik, ale kamosovi to ukazovalo v pohode celkom tiez a udajne su po vyskusaní v Bosch servise vsetky súce na repas... :(
necitis pri jemnom pridaní plynu (fakt pomale rozbiehanie) jemné trhanie ?

presne ako opisujes ze len tak jemne poskocia otacky ked ho mam nastertovane ale teplota je pracovna ked nie je zohriaty motor vtedy pekne drzi
a s tym startovanim teraz neviem par dni do zadu som startoval a buchal len na jeden valec a teraz sadnem nazhavi a start bez vaznych problemov
a trhanie necitim ziadne mam sice automat ale ide pekne plynulo mozno ze by som citil rozdiel keby som mal manual

Užívateľov profilový obrázok
bramborak
Auto: e91 "07
Kraj: Trenčiansky

Re: zle startuje 320d fl

Streda, 30. Januára 2013, 20:55

ja ked som mal zlý konektor na vysokotlakej rampe (zasobniku paliva), vtedy tiež otacky skakali iba za tepla a bolo to citit tak, ako keby niekto kopal do kolesa/ karoserie, také jemné trhy kratkodobé. ale toto je problem skôr prvého 3,0d . neviem ci aj na tvojom motore to moze byt, ale ja by som ten konektor na tvojom mieste aj tak vymenil, stoji aj s pinmi v BMW tusim 8eur dokopy to bolo... pekne streknuť na tie piny "kontakt sprej" a tym aj vylučiš tuto zavadu, ak to nepomoze a hladas dalej..
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných