... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Kiwiviky
Autor témy
Auto: E46 320d 2001
Kraj: Košický

Vynechávanie turba + Preblikávajúci airbag

Štvrtok, 9. Augusta 2012, 18:18

Čaute som tu nováčik a bol by som rád keby ste mi poradili mám také 2 menšie problémy s E46 320d touring rok 2001...

1. Keď mu zošliapnem plný plyn tak turbo začne zaberať ale po chvíli turbo prestane na maličký čas fúkať a zas sa rozbehne no nefúka tak silno ... pritom ale ak pustím a zošliapnem znova plný tak zas začne fúkať silno no zas po nejakom krátkom čas pár sekúnd prestane atď. stále sa to opakuje dookola.... ak mu ale začnem pridávať postupne tak auto začne zrýchlovať no turbo nevypne a ide ako má ... (váhu vzduchu som menil v pondelok (Pierburg) , EGR mám zaslepené )....... nejaké nápady ? :)

2. Občas počas jazdy mi začne svietit kontrolka airbagu na nejakú chvíľu občas dlhšie občas kratšie potom zhasne a tak sa to náhodne opakuje dookola ...nejaké rady ? :D

Sk1r3x
Auto: AUDI A6 C7
Kraj: Nitriansky

Re: Vynechávanie turba + Preblikávajúci airbag

Štvrtok, 9. Augusta 2012, 21:14

1. Mesiace sa to tu rieši a je to asi tak 5 riadkov pod tvojou témou ! For next time : Hore vľavo je obdlžníček a v ňom Hľadať...
Inak rád som pomohol

keď chceš vedieť viac tak pm ...

s bagom treba ísť na diag

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 10. Augusta 2012, 09:28

ide o to či to robilo aj predtým???ak ti to začal z ničoho nič,tak treba pozriet všetky podtlakové hadičky,ventili,netestnosti a tak.....ak si tak auto kupil,tak je možné že bolo turbo zrepasované a zle,takže treba viac ozrjemit .....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kiwiviky
Autor témy
Auto: E46 320d 2001
Kraj: Košický

Piatok, 10. Augusta 2012, 13:28

auto som kupil s tym ze nemalo vobec tah proste do 2100 otacok mrtve auto potom trosku zatiahlo ale malo , byvali majitel povedal ze je zla vaha vzduchu kupil som novu namontoval a auto sa znacne zlepsilo ma tah aj do 2000 otacok citit to turbo ale potom je ten problem co som uz pisal ze na isty cas akoby trosku prestalo tlacit a potom zase nabehne ale akonahle pustim plynovy pedal a zase ho zoslapnem uplne tak zase nastupi to turbo a zase vypne dookola a turbo neviem co bolo po repase a hadicky skontrolujem a pre istotu aj vymenim to neni velka polozka nieje to velka vada len napr pri obehovani ked potrebujem zrychlenie tak vystreli auto potom trosku zabrzdi a potom nabehne ale nie tak razantne ako by malo ale vacsinou pri zoslapnuti plynu pri pomalom zoslapovani pedala to tak nepocitit

Sk1r3x
Auto: AUDI A6 C7
Kraj: Nitriansky

Piatok, 10. Augusta 2012, 13:34

keď ti to cukne tak sa pozeraj do späťátka , daj si podlahu pri 1400 na trojke cca , tam to asi najlepšie cítiť , pozri či ti nevyfukne troška čierneho dymu z výfuku .... riešim to isté už dlhooooo ....
bmw3-e46/strata-tahu-pri-nastupe-turba-t65209.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných