... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk
 
Užívateľov profilový obrázok
Slafi
Autor témy
Príspevky: 239
Registrovaný: 3.11.2013
Auto: E91 325i
Kraj: Žilinský
Bydlisko: Trstená

Trasenie pri akceleracii

Pondelok, 12. Augusta 2019, 16:21

Caute mam E46 320D 110KW chip na 140kw .
Uz cca rok riesim problem , že pri prudkej akceleracii mi celym autom trasie resp. take strpanie . Menil som hadam okolo toho uz vsetko . Hardyspojka, oba uloženia kardanu (3 dielny kardan), silenty difu (2 predne male +1 zadne velky) , ulozenie napravnice, zotrvak novy ,silenty motora , prevodovky Mechanik skusal vôle v kardanových krížoch v strednom je malinka vôľa aj v poloosi (ale vraj on by neriešil tu malićku voľu v poloosi) , može to byť ten kardanový kríž ? Povedal mi ešte ,že možno je to aj tým chipom . Čakam na chalana čo mi da stock mapu či sa to zlepši. Robi to napr ked idem do kopca a zosliapnem plyn , aj na rovine proste ked prudko akcelerujem . Keď sa plynule rozbieham nerobí to . Ďakujem za každú radu . Investoval som hodne penazi a stale je to nedoriešene ach .. všimol som si ešte , že trasie pakou radiacou

Obrázok
 
starynovy
Príspevky: 8950
Registrovaný: 10.6.2012
Kraj: Zahraničie

Re: Trasenie pri akceleracii

Utorok, 13. Augusta 2019, 15:34

Nejako si zabudol dopisat, ze ten mechanik mal asi 150ks E46 v dyzli a povedal ti ze trasu všetky pretoze to je jebnute auto. Cim vacsi tocivy moment dole, tym viac. Daj si tam tu seriu a suchaj nohami ked ti to vadi. :D Ale to je asi ako ked si sa vadil somnou, ze pri zosliapnuti spojky v neutrali ti do pedalu bzucia silenty motora.. Ibaže teraz si vymenil DMF ako som pred rokom hovoril, ze to je DMF, a zmizlo to, takze skoda radit.
 
Užívateľov profilový obrázok
Slafi
Autor témy
Príspevky: 239
Registrovaný: 3.11.2013
Auto: E91 325i
Kraj: Žilinský
Bydlisko: Trstená

Re: Trasenie pri akceleracii

Utorok, 13. Augusta 2019, 19:11

Nepripisoval som to zotrvaku , zatiaslo motorom po chcipnuti . Pripisoval som to silentom , tie som vymenil . Nemyslel som ,že odstranenie klapiek v sani ma za nasledok ze po chcipnuti viac zatrasie motorom . To bzucanie mi robilo občas , nestlacam spojku na doraz , nemam to vo zvyku . Tak nevime preco to riesis , ja som sa s tebou nehadal . Nebudem sa hadat s niekym , kto s tym robi stale a vie lepsie. Kazdopadne cakam na kamosa co mi hodi stock mapu a uvidime. A ano vadi mi to strpanie, ked ides jemne dokopca cez dediny a strpa ti cele auto.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných