... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Matussko1987
Autor témy
Auto: e46
Kraj: Nitriansky

Re: Tlmiče ???

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 10:14

TT-SIMIK napísal:
zadne silenty nebuchaju,tak tu nepište pikoviny..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:,moje mali 340 000km a ešte boli v 70% stave a nič nebuchalo, ak to ide zo zadu môže to byt kardan,ak zo stredu,hardy spojka....skus stat na mieste a daj jedna a rychlo pusti spojku,ale len tak aby sa nerozbehlo auto, potom spiatočka a to isté,teraz som to riešil na jednom aute......kardan v <>.....

Dik za radu ale myslim ze to nebude ono nebuchne to vtedy ked podradím a prudšie pustim spojku tak to buchne alebo ked prudko pridam tak to sem tam urobí myslim ze keby to bol kardan tak to robí stale a este som si vsimol ked je zatazení zadok plný kufor a dve osoby v zadu tak to neurobí alebo aspon som nepovsimol ze by to urobilo !!!

Pietro330d
Auto: BMW 330xd 135KW
Kraj: Košický

Piatok, 2. Septembra 2011, 08:32

cau,

kamos piotro ma podobny ked nie ten isty problem nasledne mu odisla spojka ide o dvojhmotny zotrvacnik ktory ma volu

jemu aj pri urcitej rychlosti rozhadze s autom nevytacaj resp. (nenakladaj mu) jazdi opatrne a daj si to cim skor dokopy .

( ked ide o ten isty problem).
PIETRO 330XD 135 KW Touring Titan Silver Metallic

Matussko1987
Autor témy
Auto: e46
Kraj: Nitriansky

Piatok, 2. Septembra 2011, 09:50

Pietro318i napísal:
cau,

kamos piotro ma podobny ked nie ten isty problem nasledne mu odisla spojka ide o dvojhmotny zotrvacnik ktory ma volu

jemu aj pri urcitej rychlosti rozhadze s autom nevytacaj resp. (nenakladaj mu) jazdi opatrne a daj si to cim skor dokopy .

( ked ide o ten isty problem).

tak to nevie ale mne auto ide v pohode netrasie aani nič

WMB
Auto: BMW 320D
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 10. Októbra 2011, 20:09

a ulozenie tlmicov?

TibiKE
Auto: BMW 330dA
Kraj: Košický

Pondelok, 10. Októbra 2011, 22:38

aj otec ma rozdrbany na 330D touringu kardan a presne to mu urobi ked prudko prida buchne to , a je to taky divny buchaci zvuk daj si to skontrolovat lebo to presne ide zo stredu vzadu cize sa to aj dost blbo lokalizuje lebo mas dojem ze to ide odvsade...

trewq83
Auto: E63 650i
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 10. Októbra 2011, 22:56

Mne to robila hardy spojka, aj ked nieje vzadu, ale zvuk siel spodod zadnych sedadiel. Po vymene to prestalo buchat.
BMW e63 650i Alpinweiss LPG - Plynožrút
Príbeh: pribehy-nasich-aut/plynozrut-t82307.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 1 neregistrovaný