... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Flu5ky
Autor témy
Auto: BMW 320d r.v.2001
Kraj: Prešovský

Stahovanie okien - lanko nedrží v kocke

Pondelok, 29. Júla 2013, 09:42

Čaute,
nedávno som sa pustil do výmeny kociek na sťahovanie okien a pri posledných (zadných) dverách mám problém, že vždy po nahodení mechanizmu do dverí my pri prvom pokuse vyskočia lanká z kocky. všetko vyzerá že je tak ako má byť. Mechanizmus chodí pekne, hladko. Po nahodení do dverí (bez upevnenia okna) chodí rovnako dobre. Okamžite ako k nemu pripevním sklo - okno pustím úplne nadol a hore už nevyjde....vždy tie lanká vyskočia. Som to už skúšal asi 3x.
Nejaký nápad kde by mohol byť problém? Kocky sú nové, lanko je navinuté pekne, nie je ani poškodené....
Obrázok

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Re: Stahovanie okien - lanko nedrží v kocke

Pondelok, 29. Júla 2013, 13:23

Skus dat neake foto tej kocky...dobre si to tam zacvakol to lanko na doraz??

Užívateľov profilový obrázok
Peters2
Auto: BMW e46 tour 999PS
Kraj: Žilinský

Utorok, 30. Júla 2013, 07:52

prevrtal som do tej kocky dierky a stiahol plastovymi stahovacimi paskami...

http://www.temax.cz/img/produkty/plastove-stahovaci-pasky-01.jpg

Ivank
Auto: BMW 320d E46

Utorok, 6. Augusta 2013, 12:45

Ja som nic nevrtal, a pouzil som tie plastove stahovacie pasky co tu boli spomenute.

Tiez ma to nasralo, ked som musel dvere 3x rozoberat, davat von okno a a lepit protihlukovu penu

Ale plati...do tretice vsetko dobre...teraz funguje ako hodinky

Flu5ky
Autor témy

Utorok, 6. Augusta 2013, 17:13

Moje boli 2x kvôli tomu rozoberané. Nemáš niekde foto ako si to prichytil? Nešuchá to niekde?
Obrázok

luky93939
Auto: BMW 525d e60 e46ex

Streda, 7. Augusta 2013, 07:33

nazdar Flu5ky ja na mojej e 46 som mal podobny problem ze to vyskakovalo na jednej strane lebo som to nemal riadne dotlacene tak som trosku pajkovackou ale jemne zvatsil a riadne dotlacil ze to tam zaskocilo a drzi ako dive. a este skontroluj ci su lanka na mechanizme ako ma byt

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Streda, 7. Augusta 2013, 08:33

luky93939 napísal:
nazdar Flu5ky ja na mojej e 46 som mal podobny problem ze to vyskakovalo na jednej strane lebo som to nemal riadne dotlacene tak som trosku pajkovackou ale jemne zvatsil a riadne dotlacil ze to tam zaskocilo a drzi ako dive. a este skontroluj ci su lanka na mechanizme ako ma byt

Toto iste som mu pisal ako prve. Netreba ani nic zvacsovat (pokila to je dobre vylisovane), staci len srobovakom trosku pritlacit na ten valcek na lanku a cvakne to tam.
Ziadne vrtanie a ziadne eskapasky a kosobančésy :lol: na tu kontrolu lank som zabudol, ale vzdy treba aspon vizualne prekontrolovat vsetko :thumbup:

Peters2
Auto: BMW e46 tour 999PS

Streda, 7. Augusta 2013, 18:16

Toto iste som mu pisal ako prve. Netreba ani nic zvacsovat (pokila to je dobre vylisovane), staci len srobovakom trosku pritlacit na ten valcek na lanku a cvakne to tam.
Ziadne vrtanie a ziadne eskapasky a kosobančésy :lol: na tu kontrolu lank som zabudol, ale vzdy treba aspon vizualne prekontrolovat vsetko :thumbup:

no u mna by nieco take ako si spominal ty nepomohlo, nakolko bolo z tej umeliny odtrhnute, takze som prevrtal dierku a stiahol paskou... ale nech si spravi kazdy ako uzna za vhodne.

luky93939
Auto: BMW 525d e60 e46ex

Streda, 7. Augusta 2013, 20:58

Peters2 napísal:

no u mna by nieco take ako si spominal ty nepomohlo, nakolko bolo z tej umeliny odtrhnute, takze som prevrtal dierku a stiahol paskou... ale nech si spravi kazdy ako uzna za vhodne.

on ma novu kocku a ty si asi opravoval tu staru

Bago3
Auto: 320D Touring

Štvrtok, 8. Augusta 2013, 17:19

Kašlite všetci na tie kocky za 25 eur za tridsať máte do pol hodinky okná hotové. Bál som sa ale ked som objednal nemožem byť spokojnejší. okno ide po tichu. Nie tak ako ma prehovárali predávači na nete ktorý mi ponúkali stahovanie okna z 13 ročnej káry za 50. fakt odporúčam každému http://www.depoauto.sk/index.php/cPath/ ... 47u304t893 :mrgreen:

Flu5ky
Autor témy

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 21:17

ok..problém bol včera vyriešený...lanka som musel nakoniec prichytiť v kocke mechanicky...dik za tipy \:D/
a konečne som dokončil výmenu kociek v posledných dverách..pretesnili bituménom a dúfam, že už to nebudem musieť znova absolvovať :D

ďakujem všetkým
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných