... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Mayllo
Autor témy
Auto: BMW e46 318i
Kraj: Nitriansky

Rychlosti stierania stieracov e46

Sobota, 14. Septembra 2013, 14:25

Caute,mam takyto problem a neviem ako je to mozne.Packa stieracov by mala fungovat 0 poloha nic,smerom dole prebehnut,k sebe ostrekovace,1 polha cyklovac (s kolieskom regulovat intenzitu) 2 poloha mala rychlost,3 ploha velka rychlost.Takto mi to do dnes pekne fungovalo.No ked som mal dnes zapate za dazda tak som zistil ze velka rychlost uz nejde a je na miesto nej mala a namiesto malej poloha cyklovacov,takze polohu cyklovacov mam 2x.Aby nevzniklo nedorozumenie funguje to nasledovne.0 poloha nic,1 poloha cyklovac,2 poloha cyklovac,3 poloha mala rychlost.Vobec netusim preco to tak je.Tu som sa docital len ze casto sa stava ze stierace sem tam prestanu uplne ist tak na 5 minut ale s tymto som sa este nestretol.Nie je to nejaka velka vada len nerozumiem tomu.Poistky som skontroloval,vsetko v poriadku,auto som skusal viac krat nastartovat,baterku odpajat nebudem...

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Rychlosti stierania stieracov e46

Sobota, 14. Septembra 2013, 15:12

Odpoj bat na 20 min.

Mayllo
Autor témy
Auto: BMW e46 318i
Kraj: Nitriansky

Re: Rychlosti stierania stieracov e46

Sobota, 14. Septembra 2013, 19:40

No takze hned pri dalsej jazde som len tak vyskusal stierace a vsetko funguje ako ma,takze ako to prislo tak to aj odislo...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných