Pondelok, 14. Mája 2012, 23:15
neviam co maju vsetci proti 100kw. Ten motor neni az taky zly. Len ja poznam 2 ktore maju vyse 350 000km a bezproblemov. V pripade poruchy turba ti to spravia za 250€ cerpadlo sa robi za 650€ mozes to riesit aj tranzistorom ako poliaci ale o zivotnosti som sa nikde nedocital. ked si to tak vezmes ze trisky na common rail robia po 120-150€ x4=480 az 600€ plus u common railu mas snimc tlaku na raili a vysokotlakovy ventil alebo ti moze odist vysokotlakove cerpadlo ale to je az velmi zrietkave. A este jedna vec jedine u 100kw motoru je mozne zakupit klasicky jednohmotny zotrvacnik. A bez diagnostiky ani nekupuj auto a to este nie 110kw. 110kw je super mam moznost jazdit aj na jednom aj na druhom. Zda sa mi ze 100kw ma lepsiu spotrebu ale 110kw ma brutalny zatah oproti 100kw. Ta trpi turbodierou. Najlepsie je kupit nieco take ako mam ja to je 2001 3 mesiac ma to skoro vsetko z FL az ne predok. A netreba mysliet na to ze sa ti po kupe na druhy den nieco pokazi. Hlavne treba vela vyberat a netreba kupit nejaku vylietanu olejnicku. Tych je na slovensku veeeeelmi vela. Vsetky auta co sa na slovensko dovazaju maju svoje muchy a na zapade vedia preco do inzeratu napisu nür für export.