... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

toudy330ci
Autor témy
Auto: bmw e46 330ci cabrio
Kraj: Žilinský

Pomoc s autolakom

Sobota, 8. Februára 2014, 20:51

Zdravim chalani potreboval by som poradit kde by som si mohol dat namiesat autolak bez toho aby som potreboval kod farby alebo vzorkovnik lebo mam na aute zvlastnu farbu a daky dobrak mi nacuval predny naraznik tak by som potreboval poradit dakoho kto ma citacku autolaku lebo vzorkovnik ani kod farby nepomoze vopred dakujem

Užívateľov profilový obrázok
Peters2
Auto: BMW e46 tour 999PS
Kraj: Žilinský

Re: Pomoc s autolakom

Nedeľa, 9. Februára 2014, 10:17

to by si mal skor riesit tam u vas niekde na okoli kde mate "FARBY-LAKY" a nie tu na fore... ten kto s tym robi a je ochotny tak ti vyberie vzorkovniky z milion farbami a budete prikladat k narazniku az kym priblizny odtien nenajdete...

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 9. Februára 2014, 11:58

Bez vzorkovníka to je ťažké, nikto nebude robit pokusy a vzorky a striekat to na nejaký plech, potom ešte lakovat a tak prirovnávať či sa trafil. Potom ty povieš, že je to d.bil, lebo ti nesedí odtieň.

A to všetko len pre pol deci farby ktoru si kúpiš, ja sa mam s tym srať a strácať čas a náklady? Keby si bral za kamion farby, tak nepoviem, to je o inom. Ked mi dáš dopredu 5000€ za pol deci, pekne so zmluvou (samozrejme s takou, aby si nemohol ani pipnut, ze takto sisi to nepredstavoval, pekne s parametrami a podmienkami), potom sa s tym budem srať. Ideš dotoho?

Jednoduchšie je a ovela istejsie zobrat ten vzorkovnik, ty si povies ktorý odtien chces a zodpovednosť za odtien je natebe (samozrejme to podpíšeš, lebo spekulantov je vela). Ja si pozriem do manuálu, kolko ktorej zložky mam tam dať a budeš mať ten odtieň presne ako na vzorkovníku. Potom si to lakuj ako chceš.

MensahService
Auto: Oltcit Club
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 9. Februára 2014, 12:03

toudy330ci napísal:
Zdravim chalani potreboval by som poradit kde by som si mohol dat namiesat autolak bez toho aby som potreboval kod farby alebo vzorkovnik lebo mam na aute zvlastnu farbu a daky dobrak mi nacuval predny naraznik tak by som potreboval poradit dakoho kto ma citacku autolaku lebo vzorkovnik ani kod farby nepomoze vopred dakujem

daj sem foto auta, pokial tu farbu mas na aute zakonite musi byt aj vo vzorkovniku, jedine ze by niekto zmiesal plechovice doma v garazi a striekol to na auto :-k

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných