... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia
 
Daw46
Autor témy
Príspevky: 2
Registrovaný: 7.2.2021
Kraj: Košický

Núdzový režim inba za tepla

Utorok, 9. Februára 2021, 19:21

Zdravim dopredu sa ospravedlňujem za novú tému ale nenašiel som tu taký prípad ..jedná sa o BMW E46 330d 135kw..keď je auto chladné tak sa nič nedeje ide pekne krásne štartuje aj po pridaní na plný výkon ..ale keď sa nahreje tak ho dáva do nudzaku pri plnom zošliapnuti na plyn začína to od 3jky a vyžšie diagnostika vypisuje regulačný ventil na vstrekovacom čerpadle vymenil som ho z druhého auta a robí to isté podavacie čerpadlá vymenené aj pod sedadlom vodiča + v nádrži palivový filter je nový podavaci tlak 4,3 bar na aute boli menené vstreky z búračky repasovane bol k nim aj doklad auto má vraj chip ..otazka znie treba kodovat vstrekovače pri výmene ? Mohla by to byť príčina že ho dáva do nudzaku iba za tepla? Keď som mal vonku vstrekovacie čerpadlo koniec regulatora nebol od piliniek a čerpadlo je tiež výmene z auta ktoré normálne fungovalo ..auto nedymi ani za zimná ani za tepla má krásny chod .. niekedy diagnostika vypíše riadiaci modul dde pamäť eeprom a konfigurace preto si aj myslím či to nebude tými vstrekovačmi že ich treba nakodovat
 
starynovy
Príspevky: 8950
Registrovaný: 10.6.2012
Kraj: Zahraničie

Re: Núdzový režim inba za tepla

Utorok, 9. Februára 2021, 23:20

Netreba ich "nakodovat". Meraj to za jazdy a zistis od coho sa zacina problem. Taktiez ta chyba "riadiaci ventil" urcite nieje presná alebo je z hrackarskej diag, daj presny popis chyby.
 
Daw46
Autor témy
Príspevky: 2
Registrovaný: 7.2.2021
Kraj: Košický

Re: Núdzový režim inba za tepla

Utorok, 9. Februára 2021, 23:29

No už nwm čo iné vymeniť ..zájazdy to meram ale iba Delphi diag.ukazuje mi hodnoty ale všetko je vpohode aj za zimná aj za tepla skúsim zajtra zájsť na lepšiu diag aspoň na impu možno vyčíta niečo viac ..nemohlo by to byť aj tým že starý regulátor bol bez sitka a ten nový je so sitkom?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných