... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Matesk8
Autor témy
Auto: BMW E46 320Ci Imola
Kraj: Bratislavský

E46 xenony - nesvieti kruzok

Pondelok, 8. Februára 2016, 07:40

Caute. Mal by som otazocku, prednedavnom mi prestal svietit (resp. svieti jak za dusicky) vid obrazok. Cim to moze byt sposobene? Kamarat mi hovoril nieco o inventore.... nestaci ale vymenit len ten kruzok? popr. vybojku? Vobec sa v tomto nevyznám.

Dakujem pekne za odpovede.
Prílohy
xenon.jpg

sandrito
Auto: BMW e61 530d LCi
Kraj: Prešovský

Re: E46 xenony - nesvieti kruzok

Pondelok, 8. Februára 2016, 09:36

Veľmi zle si to odfotil. Na 100% su to krúžky dorábané. Často sa stáva keď dáš nekvalitné kružky, že po čase to začne blikať alebo polovica svieti polovica nie, alebo ako tebe intenzita zoslabne. Može za to studený spoj (zlý kontakt, chyba pajkovania), ktorý vznikne niekde na krúžku a potom to vystrája....Výbojka nemá s tým nič spoločné. Daj dole plexisklo vytiahni krúžok a skús prepájkovať spoje nanovo, ak by to nepomohlo vymeň krúžok za nový a je po probléme....
Ex:Fiat Punto
Ex:Suzuki Swift
EX:Pugeot 208
VW Passat R6 SFI 4motion
BMW e46 320d
BMW e61 530xd
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 96153.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: E46 xenony - nesvieti kruzok

Pondelok, 8. Februára 2016, 09:40

toto bude CCFL kruzok... prehod oba kruzky na invertore hned budes vediet co mas zohnat... alebo si to ulahci kup si AE V3 led diodove a hento hod do kosa

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných