... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
skoki napísal:mam taky problem, ze mi zacali vsetky okna pukat ked idem cez nejake nerovnosti a karoseria sa kruti, nie su to gumy okolo dveri, pretoze ked trosku otvorim okna hned to prestane a neviem co stym... nasiel som tu jednu podobnu temu ale tam sa riesili iba tesnenia dveri - vrzganie. Ďakujem za pomoc
miraso napísal:..no to pukanie robia zlamane regulatory v okne, je to z plastu, takze to po case odide a lanko uz nedrzi na mieste kde ma..o chvilu ti okna pojdu velmi pomaly a budu sa zasekavat. Urcite to nie o nejakom mazani drazok kade chodi okno, zbytocne vyhodene peniaze ak by si kupoval neco na mazanie..cely novy ten zdvihak okna stoji okolo 70€, alebo mozes kupit set na opravu, tam su len tie regulatori, co drzia to lanko, okolo 10-20€..alebo to opravit svojpomocne..
skoki napísal:mam taky problem, ze mi zacali vsetky okna pukat ked idem cez nejake nerovnosti a karoseria sa kruti, nie su to gumy okolo dveri, pretoze ked trosku otvorim okna hned to prestane a neviem co stym... nasiel som tu jednu podobnu temu ale tam sa riesili iba tesnenia dveri - vrzganie. Ďakujem za pomoc