... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
skoki
Autor témy
Auto: BMW e46 328i touring
Kraj: Bratislavský

E46/pukanie okien

Nedeľa, 26. Júna 2011, 10:07

mam taky problem, ze mi zacali vsetky okna pukat ked idem cez nejake nerovnosti a karoseria sa kruti, nie su to gumy okolo dveri, pretoze ked trosku otvorim okna hned to prestane a neviem co stym... nasiel som tu jednu podobnu temu ale tam sa riesili iba tesnenia dveri - vrzganie. Ďakujem za pomoc

tom1283
Auto: BMW 328i E46
Kraj: Banskobystrický

Re: E46/pukanie okien

Nedeľa, 26. Júna 2011, 14:16

skoki napísal:
mam taky problem, ze mi zacali vsetky okna pukat ked idem cez nejake nerovnosti a karoseria sa kruti, nie su to gumy okolo dveri, pretoze ked trosku otvorim okna hned to prestane a neviem co stym... nasiel som tu jednu podobnu temu ale tam sa riesili iba tesnenia dveri - vrzganie. Ďakujem za pomoc

aj mne to robí, už to nie sú nové autá treba si zvykať :D
BMW E46 328i
Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 V8
Škoda Octavia III 2,0 TDi

caliopcar
Auto: BMW E 46 316i
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 26. Júna 2011, 19:18

JJ, asi si treba na to zvyknúť. Mám pocit, že je to neduh E 46-ky. Robí to aj mne, a nie sme sami. Myslím, že tu na fóre bolo o tom aj niečo popísané. Treba pohľadať, možno sa niečo dozvieš. Neviem čím to je.
Raz to robí keď je teplo, raz keď je zima, a inokedy vôbec. :-k

miraso
Auto: BMW E46 320D

Nedeľa, 26. Júna 2011, 19:23

a nepuka ti to aj ked davas dolu alebo hore okno? puka ti to niekde vo vnutri dveri, ci niekde hore ako je zavrete okno?

skoki
Autor témy

Nedeľa, 26. Júna 2011, 20:39

zmierit sa stym urcite nechcem, mam pocit ze to puka okolo celych okien hlavne ale zo spodku okna... bududci vikend to asi rozoberiem cele ale chcel som vediet cim by to mohlo byt a pripadne to kupil....

miraso

Nedeľa, 26. Júna 2011, 20:48

..no to pukanie robia zlamane regulatory v okne, je to z plastu, takze to po case odide a lanko uz nedrzi na mieste kde ma..o chvilu ti okna pojdu velmi pomaly a budu sa zasekavat. Urcite to nie o nejakom mazani drazok kade chodi okno, zbytocne vyhodene peniaze ak by si kupoval neco na mazanie..cely novy ten zdvihak okna stoji okolo 70€, alebo mozes kupit set na opravu, tam su len tie regulatori, co drzia to lanko, okolo 10-20€..alebo to opravit svojpomocne.. :smile:

skoki
Autor témy

Pondelok, 27. Júna 2011, 07:37

ďakujem, tak sa na to pozriem a asi aj vsetko povymieňam, potom dam info ako to dopadlo

zacho_TT
Auto: 320Ci

Pondelok, 27. Júna 2011, 09:56

miraso napísal:
..no to pukanie robia zlamane regulatory v okne, je to z plastu, takze to po case odide a lanko uz nedrzi na mieste kde ma..o chvilu ti okna pojdu velmi pomaly a budu sa zasekavat. Urcite to nie o nejakom mazani drazok kade chodi okno, zbytocne vyhodene peniaze ak by si kupoval neco na mazanie..cely novy ten zdvihak okna stoji okolo 70€, alebo mozes kupit set na opravu, tam su len tie regulatori, co drzia to lanko, okolo 10-20€..alebo to opravit svojpomocne.. :smile:

prosim ta a nevies kde by som kupil tu opravnu sadu, lebo nemozem otvarat okno mam ho podoprete aby mi nepadalo a ked je teplo tak sa to neda vydrzat
///M

1riso46
Auto: BMW 320D E46
Kraj: Prešovský

Streda, 29. Júna 2011, 23:18

mne sa to stalo pre par dnami pocul som pri stahovani pukanie tak som myslel ze nieco brani mechanizmu rozobral som to a nic som nevidel vsetko v poho no ale piatok uz som okno dal dole ale hore uz akosi neslo... tak som to zasa rozobral mechanizmus som vybral von a ked som uvidel to lanko co je v mechanizme tak to bolo nieco hrozne hned som objednal druhy stalo ma to 78 eur.. tak cakam dufam ze zajtra mi to pride lebo doteraz chodim z drievkom podopretym pod oknom :D

elektromusic
Kraj: Košický

Piatok, 1. Júla 2011, 00:43

Zacho : ty si taky isty jak ja :D tiez takto jazdim..ja si okno stiahnem ale spolujazdec uz nie :D

miraso

Piatok, 1. Júla 2011, 19:39

Treba to opravit, vymenit, uz pri prvych priznakoch pukania, lebo docielite az to, ze sa tam dolame viacej veci ako tie regulatory, potrhaju sa lanka a potom uz vyhodite cez 70€ za cely mechanizmus..

rss
Auto: E46, E91 320d
Kraj: Prešovský

Piatok, 1. Júla 2011, 20:18

skoki napísal:

tiez som to riesil takmer cely rok
najhorsie praskanie bolo ked auto vyschlo po dazdi
tiez som to riesil tuknutim na otvaranie okna
ked bolo auto mokre tak to nerobilo
kup silikonovy olej za 4e otvor dvere a postriekaj pirelu alebo ako sa to vola na stlpiku a streche nad oknami a tiez aj tesnenie dveri ktore na nu dosada
ja uz mam chvalabohu mesiac ticho
dost vazne pochybujem zeby ti v rovnakom case odisli nejake lanka alebo nieco podobne
mozem za to ze som taky dobry

\:D/

miraso

Sobota, 2. Júla 2011, 08:37

ked myslis :D rob ako chces..ale neverim, ze ked to nerozeberes tak to nemas dolamane :D Kazdy sa tu sere jaky presne olejik ma ist kam aby to bolo schvalene BMW (pritom oni tam davaju obycajny olej -tak ahdam si ho nevyrabaju sami) ale to ze ziadny vyrobca ti nepovie aby si jebal vazelinu alebo co na okna to tu nikoho nezaujima.. :D 2x aj ked ti budu piskat brzdy alebo co treba dat kopec vazeliny na kotuce a bude to OK :D

elektromusic
Kraj: Košický

Nedeľa, 3. Júla 2011, 23:41

viete niekto odkial sa daju objednat tie regulatory samotne?proste tá opravna sada..ak to uz niekto kupoval tak dajte vediet

nuberian
Auto: E46 320i 2.2
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 22. Januára 2015, 15:15

Mechanizmus 24€ alebo 31€ a Opravárenská sada 5€. Keby dačo.
ex: Peugeot 306 1.9d
BMW E46 320i 2.2 Obrázok
K&N, Bastuck, Mtech II, Eibach Sportline, Styling 72 M V-Speiche R18 Red Rings, ...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných