... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

WMB
Autor témy
Auto: BMW 320D
Kraj: Bratislavský

e46 problem s odvzdusnenim

Streda, 24. Apríla 2013, 22:31

zdravim pani mam mensi problem s odvzdusnenim jedna sa o e46 320d 100kw rv. 00..........menil som chladic aj expanznu popritom som zaslepil aj egr ventil termostat egr som nezaslepil lebo som nevedel ako nato ...uz tri dni sa znazim auto odvzdusnit no bezvysledne raz som skoro blizko ked voda tiekla zo vsetkych odvzdusnovakov okrem jedneho co je na erg termostate stadial stale siel vzduch s kvapkami vody .....okruh chladiacej kavapliny asi bol pretoze do expanznej nadoby striekala voda z hornej hadice avsak po pridani na cca 2000 o/min vodu vytlacilo von z expanznej ...vsetky rady a tipy vitam vopred dakujem

iTaNiuM.2k
Auto: e46 320d pfl
Kraj: Banskobystrický

Re: e46 problem s odvzdusnenim

Štvrtok, 25. Apríla 2013, 12:29

Neviem ako si to odvzdusnoval ale ja som s tym mal problem tiez. Trapil som sa tri dni. Popri tom som zitil ze mi zacala tiect vodna pumpa tak som vimenil a na koniec bol v pecku aj termostat takze nasledovala vymena. Potom som odvzdusnil podla manualu a je v to uz mesiac ok. Pri zaslepenom egr som aj ja zistil ze mi nestrkeka voda z maleho termostatu ake ked vykrutis odvzdusnovak uplne tak zacne vytekat. Neviem preco je to tak ale u mna to fungovalo. Na tvojom mietste by som to skusil odvzdusnit presne podla manualu s uplne vykrutenou odvzdusnovacou skrutkou na malom termostate a do nadrzky vodu lievat vzdy az po okraj kym to nebude odvzdusnene uplne

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní