... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
profor napísal:Keď máš relé v GM v takom stave že nevieš zamknúť čo horšie odomknúť, musíš vymeniť tie relé.
Ja som to už menil zopár ľuďom ale vždy som to kábloval ako vidíš na predchodzích fotkách tak som sa rozhodol vyrobiť dosky pre väčší "poriadok" v GM po výmene
marosss napísal:Ja som tak dúfal,že mám tiež tento problém,ale relátka som dal zmerať a sú fúnkčné.Kde teda mám problém, centrál funguje,ale iba použitým klúča v zámku, dialkovo nereaguje,klúč je vraj o.k.,baterka v nom o.k.,vysiela signál,auto ho neprijíma,spárovanie som skúšal viackrát - bez reakcie. Asi to budem musieť nechať na pánov z BMW
marosss napísal:
+
už mi začína blbnúť centrál aj pri mechanickom otváraní. Dnes som otvoril všetky dvere možno až na piaty pokus, prvá poloha-otvorenie šoférových dverí ide vždy a druhá ako kedy, niekedy hneď,inokedy na druhý-tretí pokus. V BMW mi hneď povedali, že treba vymeniť GM, cena okolo 350-400 eur, bez toho aby mi na to aj pozreli. Kebych kúpil nejaký univerzálny centrál s dialkovým ovládaním v mototechne je problém to do mojho auta namontovať? 400eur sa mi teda zrovna nechce platit, už ma to fakt dosť sere