... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
myroslav napísal:a nasledne vytlmena cast, v ktorej bola rezerva (uz naspet nepojde)
myroslav napísal:a nasledne vytlmena cast, v ktorej bola rezerva (uz naspet nepojde)
myroslav napísal:slamec: rezerva uz pojde do rubriky predám/náhradne diely/![]()
a uz mam kupeny ten sprej na defekty, pocul som ze to aj policajti akceptuju, akurat ze mi kamos co ma 5-kove BMW vravel, ze na taketo kolesa treba 2 spreje, takze jeden este asi dokupim
myroslav napísal:slamec: nechcem v tejto teme rozoberat spreje na opravu defektov, ale pokial viem, ten sprej ma vydrzat len na dojazd do najblizsieho pneuservisu podobne ako to uzke rezervne koleso
....a teraz k veci, tym ze som sa vzdal rezervy som dostal priestor 55-60litrov na ozvucnicu pre woofer, ktory akurat tolko potrebuje na basreflexovu bednu
p.s.: neskor som sa dozvedel, ze tento woofer je vhodny taktiez na uzavretu ozvucnucu cca 35litrov (mohol som nechat rezervu), ale uz mi je luto toho laminatu a okrem toho BR subwoofer podla mna hraje lepsie ako uzavrety
woofer budem dokoncovat medzi sviatkami, ale trapi ma este jedna vec a to je odrusenie signalu, pretoze mi pri zapnutom motore nieco bzuci v prednych repro (zapojenych na zosilovac) a hlavne pri zapnutych svetlach
profor napísal:Hej, tá čo je na obrázku je nejaká flaušová a stále tuším 300 v bavariia potom je taká tá "normálne" a tá si presne nepamätám.
Dakedy som ich kúpil 10 po 100Sk jednu
tá tenká to neviem to mám ešte od dôb VW a tú som nikde nevidel
http://bmwfans.info/original/E46/tou/32 ... l-61_2107/
pozícia 03
EDIT: Slamec: hej bolo by to riešenie ale ked to budeš chceť predať a ako tam dáš to origo rádio?
BTW naľavo od rádia je kopa volného miesta