... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
alfi666 napísal:To sa mi moc nezda... to naklapanie lopatiek by potom nemalo ziadny vyznampri vypnutom motore ti je jedno, ze ci su zaklopene alebo nie...
Je mozne, ze je to regulovane stylom ON/OFF.. proste ze to ma len 2 polohy, ale myslim, ze sa to meni aj pocas jazdy
MGSnake napísal:chcel som sa opytat mam zlu vahu vzduchu ked zapojim novu vykon auta sa zmeni hned alebo sa musi nejako restartovat RJ????????
MGSnake napísal:a nedalo by sa to vyriesit iba odpojenim baterky? a to vsetci co menili vahu tak to robili ze museli nacitat vahu do RJ?
zhmp napísal:Nedá....ale čo vlastne riešime,??auto ti nejde dobre????ked to chceš ist dat na PC???
alfi666 napísal:wow... tak to cumim... tak sa ospravedlnujem za mylne info
![]()
2.0d 100kW je PD a kedze tie motory su z rovnakeho roku vyroby, tak som myslel, ze je to to iste, akurat o 2 valce viac... bohuzial som si to neoveril cez ETK
.... nechapem potom ale preco nezacali s common railom uz aj pri 4 valcoch
![]()
... a potom je este zaujimave, ze cim dosiahli vyssi vykon pri 204 konovom, ked obidve su common rail...
Tym padom lutujem este viac, ze som nesiel do 3.0d
MGSnake napísal:ale je to tak ja tam neidem davat novu vahu ale vahu ktora je z buraneho BMW 330d, vraj trojmesacna , takze tiez je mozne ze je z novsich typov.Takze asi budem musiet skocit do BMW servisu co?