... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
alfi666 napísal:...ani nahodou nebol135 kW verzia je "pumpa-dyza"
...sa mi zda, ze je to rovnaky motor ako 2.0d 100kW akurat ma o dolezite 2 valce viac
Tomášik napísal:A nebol náhodou 3,0D od začiatku common rail?!
alfi666 napísal:OK chapem, ale potom ako sa oznacuje 2.0d 100kW?... jak sa vola ten system?...
alfi666 napísal:wow... tak to cumim... tak sa ospravedlnujem za mylne info
![]()
2.0d 100kW je PD a kedze tie motory su z rovnakeho roku vyroby, tak som myslel, ze je to to iste, akurat o 2 valce viac... bohuzial som si to neoveril cez ETK
.... nechapem potom ale preco nezacali s common railom uz aj pri 4 valcoch
![]()
... a potom je este zaujimave, ze cim dosiahli vyssi vykon pri 204 konovom, ked obidve su common rail...
Tym padom lutujem este viac, ze som nesiel do 3.0d
alfi666 napísal:...mozno som len zhyckany z benzinu![]()
Mne sa inak zda, ze to auto ma slaby tah vo vyssich otackach.. a to je nieco naco si nevladzem zvyknut... proste z benzinu som bol zvyknuty, ze tah(krutak) sa pekne postupne zvysoval z otackami....
Tu mi to funguje tak, ze okolo 1500-1800 zacne tlacit turbo kde je citit zatah ale uz okolo 2500 to slabne a dalej hore sa motor uz len vytaca, ale o nejakom prudkom tahu sa teda neda hovorit![]()
Mozno je to turbom, mozno je katalyzator upchaty... bohvie... mozno tomu nic neni, len to proste lepsie nechodi![]()
Bolo by to mozno vyskusat oproti inej 100kW 320d... a by sa ukazalo
alfi666 napísal:...mozno som len zhyckany z benzinu![]()
Mne sa inak zda, ze to auto ma slaby tah vo vyssich otackach.. a to je nieco naco si nevladzem zvyknut... proste z benzinu som bol zvyknuty, ze tah(krutak) sa pekne postupne zvysoval z otackami....
Tu mi to funguje tak, ze okolo 1500-1800 zacne tlacit turbo kde je citit zatah ale uz okolo 2500 to slabne a dalej hore sa motor uz len vytaca, ale o nejakom prudkom tahu sa teda neda hovorit![]()
Mozno je to turbom, mozno je katalyzator upchaty... bohvie... mozno tomu nic neni, len to proste lepsie nechodi![]()
Bolo by to mozno vyskusat oproti inej 100kW 320d... a by sa ukazalo
GtheRacer napísal:nak mi to neda...
nexce sa mi verit ze by M47 isiel tak ZLE!
Filtre mas vymenene?
Vsetky? Aj palivovy?
Aku naftu palis?