... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Georgo napísal:tak poviem ti pravdu, ze sa mi to moc nechce znovu rozoberat :).
Spravim ten test radsej na tom starom co som vymontoval a ked zistim, ze je OK, tak viem, ze je problem niekde inde, lebo teraz sa to sprava uplne rovnako ako predtym.
motor sa mi zohreje tak na tu palicku medzi modrym polickom a pracovnou teplotou. Takze by teoreticky mohol byt problem v tom mensom termostate (dajme tomu, ze je stale otvoreny). Ten nie je schopny prepustit tolko vody, aby sa motor nezohrial vobec, ale prepusti dost na to, aby sa nezohrial poriadne.
Co poviete na tuto uvahu? :)
Georgo napísal:Takze som omeral termostat. Zacal sa otvarat pri 75°C. Termostat je dobry, co to moze byt dalej?
Mne uz naozaj nic nenapada.
Georgo napísal:!!! VYRIEŠENÉ !!! VYRIEŠENÉ !!! VYRIEŠENÉ !!! VYRIEŠENÉ !!! VYRIEŠENÉ !!!
Problem je vyrieseny. Dnes som vymenil termostat na chladic EGR (stoji v Auto-Motive 31,15 EUR) a motor sa uz krasne zohrieva :).
Takze, ak ma niekto rovnaky problem ako ja, uz vie co ma robit. Teraz sa mi zda, ze zmizlo aj trasenie, ale to zistim az ked budem dlhsie jazdit.
Drzim palce, a prajem vela stastnych kilometrov
!!! VYRIEŠENÉ !!! VYRIEŠENÉ !!! VYRIEŠENÉ !!! VYRIEŠENÉ !!! VYRIEŠENÉ !!!
alfi666 napísal:=D>![]()
Ja mam zablokovane EGR, tak rozmyslam, ze namiesto vymeny tohto termostatu by som ho natrvalo uzavrel..co vy nato??
Otazka znie ako to uzavriet