duko ja mam šľéd 100kw verziu kupil som tu plastovu nahradu v BMW je to vlastne novsi tym a podla mna bezudrzbovy nakolko tam nieje filter ale je tu problem nesedi to skusal som akokolvek no nesedi plastova nahrada stoji 23e a komplet 45 na 100kw verziu dokonca novsi model ma aj jedno to gumove tesnenie na prirube vecsie tak som nechal jedno stare a po bruseni tej plastovej nahrady som to tam dostal .tu je znazornene co treba obrusit tu hranu na separatore a aj tu vodiacu drazku inac to tam nepojde ani boha a este treba pozerat ci to dobre sadne na ten kruzok naspodu nieje znazorneny lebo ho nevidno
Prečo ho predávaš? Je to funglovka či jazdené? Ten nový celoplastový separátor nepasuje do 100 kW verzií, lebo tu sa niečo také písalo, že tam nevojde a treba to nejako obrúsiť???
chalani, tieto nove plastove separatory sa mozu aj nejakym sposobom "pokazit", ja som svoj vybral, vycistil a stale mam pocit ze odtial preraza strasne vela oleja do sania. Tesnenie vyzera tiez ok. Nechcem kupovat nove odvetranie len tak pre skusku, ved je to kusok plastu. Nejaky napad, preco odtial vali tolko olejovych par (alebo oleja)?
Menil si cely,alebo len ten plastovy valček???Lebo aj je už opotrebovana ta membrána čo ho zatvara,tak to môže byt problém,ja mám ten istý, tiež je plastovy,ale nemenil som aj tu vaničku z membranou čo je navrchu....
praveze nic som nemenil. cakal som tam ze budem tam mat este ten starsi typ s tym filtrom, ktory vycistim...len mal som tam uz ten novsi celoplastovy diel, tak som ho rozobral ocistil od nanosov oleja a supol naspat..ta membrana vyzerala byt ok, da sa nejak odskusat<