Sobota, 24. Júla 2010, 12:41
ja osobne som sa koli tomuto uzasu od firmy BOSCH natelefonoval a nabehal dost a ten repas je o tom, kde a komu ho das urobit, zasa v polsku to riesia preletovanim tranzistora ale je to praca doslova na HOV...O. Agatdiesel zasa chce za repas dost velke prachy a ked si clovek prerata, ze sa jedna vlastne len o vycistenie cerpadla a vymenu predsuvnika kedze v 99% pripadoch je to zadrety predsuvnik a nasledna porucha elektroniky je 1000€ za repas doslova okradanie. Ale samozrejme su mechanici a mechanici... Cena cerpadla je taktiez blud AGAT diesel 2600€ a po zlave 1800€ za nove az som zasol ked som to pocul, v Nemecku, Svajciarsku a Taliansku je cena cerpadla od 800 do 1500€ a to sa jedna o nove cerpadlo... Podla mna ho mas budto z ineho auto ako tu kolega pise alebo ho mas zablokovane, kto sa do cerpadiel VP44 rozumie tak ti povie, ze musi byt spravne nahodene, upozornoval ma na to nejeden mechanik, ze sa moze zablokovat a chybu nevyhodi, potom sa musi vratit spat na stolicu. A co sa BMW servisu tyka, heh treba si najprv zistit, ci vedia aspon co to je vstrekovacie cerpadlo, bo som pocul, ze v KE to nevedeli... teda aspon kde sa nachadza...
BMW E46... great power