požičal som si počitač od chalna ktori ma v nom program na BMW a počitač vipisal chibu elektroniky čerpadla skusim dat vimenit ten tranzistor včerpadle tak že v agate opravuja len mechanicku čast čerpadla
Píše sa tu že nevypísalo žiadnu chybu. Lenže to sa vyčitala len pameť RJ auta !!! a čo takto sa napojiť priamo na RJ čerpadla ak ani ta nevykaže žiadnu chybu,v čerpadle bude nafta a čerpadlo nedokaže pretlačiť vstrek tak je mechanicky na pi...u . Pri nespravnom nastavení predvstreku/zlom založení čerpadla/posunutom rozvode ,zvykne na 90% po pretočení motora štarterom vyhodiť chybu : regulacia predvstreku mimo rozsah alebo niečo v tomto zmysle,zaleži o aký tester ide !!!
TOM ,už som zo párkrát riešila čerpadlo na 320D, to tvoje auto mi pripomína jedno moje... podobný hlavolam , nakoniec som musela vymenit celú kabeláž motora, dačo tam štrajkovalo a znefunkčnovalo každé čerpadlo ktoré sa do auta založilo ... tož vela štastia...
kabeláž neni drahá , cca 7tis slov korún myslím stála predtým .. to zas neni hrozné ... tie čerpadlá ju radi vyskratujú ked odchádzajú a potom sa trápiš s čerpadlom ako ja a problém je inde ...
Kabeláž je komplet prekontrolovaná a jak som už písal je tam už tretie čerpadlo a ani to nefunguje .fakt už neviem čo robit,preto že bol som v servise v BMW a tam mi povedali že čerpadlo nema žiadne kody ,ako mi prednedávnom tvrdil mechanik a pri spravnom založení sa samé čerpadlo spojí z riadiacou jednotokou a malo by fungovat.ale ja tam mam tretie čerpadlo a nešlo ani jedno.A čerpadlo je OK .Nemůže to byt koli tomu ,že som menil motor??? a od vtedy tam boli dané tri čerpadlá a auto nejde.