Pondelok, 19. Novembra 2012, 18:20
No tak silenty diffu budem mať za cca 40e všetky. Tak to naštastie taká pálka nebude ak to bude ono. Ešte ak by bol aj diff KO tak aj ten sa do 100e zoženie ... no na zotrvák nemám chuť :-/ .
Ako som vravel, v aute je nová spojka, nová hardy spojka, nový pletenec na výfuku a nové ložisko na kardane.. všetky ostatné sú ok a kardan sa ani nepohol. Auto preraďuje rýchlosti krásne, pri vypínaní motora autom netrasie, pri naštartovaní a pohýnaní sa na jednotke aj z lahka tiež autom netrasie, ide v kľude, tak ako má. Nevydáva divné zvuky, jedine je málinko viac hlučnejší motor, ako iné diesle, ale tak to nič nieje. Otáčky nekolíšu, zohrieva sa auto pekne a drží teplotu, zohriate je do 5 minút od naštartovania, keďže mám prídavný ohrev.
Jedine tak pri 160 mi auto viac trasie, ale to len o kúsok, je to aj tým že mi treba nastaviť geometriu znova a zadný tlmič mám KO.
Ono to búchanie začalo približne v tom období keď mi odišiel tlmič v zadu, tak je dosť možné že mi tým že teraz to auto v zákrutách nedrží ako má, vybilo tie silenty na diffe.
Zajtra prídu domov gumy, tak možno už zajtra to pozriem, ak stihnem.
(a inak na aute je milion inych novych veci, ale všetko prevažne v motorovej časti ... turbo, čerpadlo, remenica, remene, vstreky, motor, atď)

Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packetEx: BMW e46 320d