... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

piciko

Re: E46 320d 110kw zavyjanie na studeny motor

Sobota, 2. Novembra 2013, 19:12

svanto66 napísal:
Takze chalani mam novy postreh..uz dlhsie som sa zamyslal ako je pocut asi ten zvuk zvonka..tak som dal auto sestre a ona behala okolo mna presne v tych rychlostiach aby to vydavalo spominany zvuk..a tu nastala zlomova vec a to, ze ten zvuk vonku vobec nebolo pocut :!: ona ho v aute pocula ale ja som vobec nic nepocul..wtf :?: :roll: cize ten zvuk ide od nejakeho miesta ktore je dobre odizolovane (odhlucnene)?? :roll:

Tiez mi to robi a neviem co to je. Robi to aj ked pustim ply a auto samo spomaluje. Ked pridam tak to prestane. Ked sa zohreje tak nic. Podla mna to bude nejaka netesnost v sani alebo take nieco. Ked sa motor zahreje tak sa roztiahnu casti. Ale zase ked bolo teplo aj vonku tak to nerobi.

svanto66
Autor témy
Auto: E91 318d LCI
Kraj: Bratislavský

Sobota, 2. Novembra 2013, 20:02

piciko napísal:

Tiez mi to robi a neviem co to je. Robi to aj ked pustim ply a auto samo spomaluje. Ked pridam tak to prestane. Ked sa zohreje tak nic. Podla mna to bude nejaka netesnost v sani alebo take nieco. Ked sa motor zahreje tak sa roztiahnu casti. Ale zase ked bolo teplo aj vonku tak to nerobi.

presne tak ked bolo von teplo tak mi to nerobilo..zacalo to ako sa ochladilo..myslis teda ze to moze byt netesnost v sani? inak taka otazka mas vybrate klapky v sani a mas tam zaslepky lebo ja ano ale mam to tam uz vyse dvoch rokov a nerobilo to doteraz..
E93 M3 LCI
E91 318d LCI
E46 320d EX

piciko

Nedeľa, 3. Novembra 2013, 18:38

svanto66 napísal:

presne tak ked bolo von teplo tak mi to nerobilo..zacalo to ako sa ochladilo..myslis teda ze to moze byt netesnost v sani? inak taka otazka mas vybrate klapky v sani a mas tam zaslepky lebo ja ano ale mam to tam uz vyse dvoch rokov a nerobilo to doteraz..

Hej vyberal som aj klapky pre rokom. Zacalo to robit nedavno ako sa ochladilo. Inak to ani neriesim . Ale myslim ze nieco so vzduchom... Ak na nieco prides daj vediet.

svanto66
Autor témy

Pondelok, 4. Novembra 2013, 09:00

piciko napísal:
Hej vyberal som aj klapky pre rokom. Zacalo to robit nedavno ako sa ochladilo. Inak to ani neriesim . Ale myslim ze nieco so vzduchom... Ak na nieco prides daj vediet.

budem patrat dalej co to moze byt..inak ak budete mat nove postrehy sem s nim :wink:
E93 M3 LCI
E91 318d LCI
E46 320d EX

svanto66
Autor témy

Piatok, 7. Marca 2014, 22:30

Tak konecne moje zavyjanie je minulostou..robil to nakoniec zrepasovany kardan!!! teda lozisko na jednom z ulozeni..chlapik co mi to repasoval to skor tipoval na tu prachovku co tam je (ze vraj tu nemenil lebo nie je sucastou noveho ulozenia?? tak dal staru povodnu??)...dal mi dole tu prachovku (nebude to vadit ked tam nie je?) + dal mi nove lozisko a mam pokoj..sice reklamacia uznana ale servis ma stal dalsich 100€ (najskor 40e patranie po zvuku a potom D+M kardanu 56e). zaujimalo by ma ci to uz niekto riesil, teda reklamaciu kardanu..pride mi dost nefer, ze ten repas stal kopec penazi a dali mi tam nejake shitne ulozenie ktore zavyjalo po cca mesiaci..vyreklamovat som to vyreklamovat po pol roku bez problemov ale jedna sa mi o tu D+M kardanu..nemalo by to byt nejako v cene alebo preplatene tym clovekom ktory repasuje kardany?? :-k
E93 M3 LCI
E91 318d LCI
E46 320d EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných