... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
svanto66 napísal:Takze chalani mam novy postreh..uz dlhsie som sa zamyslal ako je pocut asi ten zvuk zvonka..tak som dal auto sestre a ona behala okolo mna presne v tych rychlostiach aby to vydavalo spominany zvuk..a tu nastala zlomova vec a to, ze ten zvuk vonku vobec nebolo pocutona ho v aute pocula ale ja som vobec nic nepocul..wtf
![]()
cize ten zvuk ide od nejakeho miesta ktore je dobre odizolovane (odhlucnene)??
piciko napísal:
Tiez mi to robi a neviem co to je. Robi to aj ked pustim ply a auto samo spomaluje. Ked pridam tak to prestane. Ked sa zohreje tak nic. Podla mna to bude nejaka netesnost v sani alebo take nieco. Ked sa motor zahreje tak sa roztiahnu casti. Ale zase ked bolo teplo aj vonku tak to nerobi.
svanto66 napísal:
presne tak ked bolo von teplo tak mi to nerobilo..zacalo to ako sa ochladilo..myslis teda ze to moze byt netesnost v sani? inak taka otazka mas vybrate klapky v sani a mas tam zaslepky lebo ja ano ale mam to tam uz vyse dvoch rokov a nerobilo to doteraz..
piciko napísal:Hej vyberal som aj klapky pre rokom. Zacalo to robit nedavno ako sa ochladilo. Inak to ani neriesim . Ale myslim ze nieco so vzduchom... Ak na nieco prides daj vediet.