... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
djlaco napísal:luky podom daj vediet ako si dopadol :)
alfi666 napísal:nj,,, tak tych 250 neni malo... samozrejme, ked si to clovek robi pre seba, tak je to ovela menej... ale za 150 by som to ani ja nerobil a este ktomu davat zaruku
alfi666 napísal:Problem je vtom, ze ked je nafta sucha alebo ide cerpadlo bez nafty, tak sa velmi rychlo zvysuje trenie toho elektromagnetu ktory tam tusim prietok reguluje.... ked sa zvysi trenie, tak elektromagnet zerie viac prudu aby zvladol spravit ten potrebny pohyb... a pri istom prude to uz ten tranzistor nevydrzi.... cize... spravny sposob ako tomu predist, je tankovat "mastnu naftu" alebo pouzivat pridavky do nafty
TT-SIMIK napísal:alebo vymenit tranzistor...za výkonnejší...eehe....ale viem,že to nieje také lahké...nieje tam len jedna sučiastka.....))))
pexon napísal:myslim, ze sa nasiel kandidatpredaj-nd-bmw/vstrekovacie-cerpadlo-bosch-vp-44-t27599.html
TT-SIMIK napísal:Taká jedna otazka......ak by som vymenil len tu sučiastku(tranzistor),tak by šlo potom auto zase,samozrejme,než by sa to odpalilo zase,ale teoreticky by šlo??? Alebo ak by ten dotyčny,nič ine z čerpadlom nemal a dal by urobiť len tu sučiastku a nahodil by to da auta,tak by to šlo???? Jeden kontakt mi volal ohladne auta a sme sa bavili že mu to možu spraviť za 1000€(v brne) ale samozrejme komplet...ale ja na to že tolko by som za to nedal...teraz nastáva len otázka,že či by slačilo len vymeniť tu sučiasku a auto by išlo.....alebo tam niečo iné treba ešte robiť...ja to teda robiť nejdem,len ma to zaujíma.....))))