... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
miki012 napísal:Zacalo mi dymit z pod prednej kapoty.ideto zo spolujazdcovej strany taky smrad spaleneho oleja.nemal niekto takyto problem ide o e46 325i dakujem
TomTomZH napísal:tesnenie po ventil deklom je kaput... a olej z tade presakuje na take pliesky nad vyfukovym potrubim a z tadial sa to odparuje a dymi...
ice.blade napísal:PeqpeK neviem co tu haluzis... je to bezny leak M54.... nevymenil separator a prdlo mu tesnenie pod ventildekel... pretesnit, vymenit separator a hadice a separator menit pravidelne!
miki012 napísal:Separator vymenený aj vanos pretesneny.predtým mi to nerobilo.neni to nejaký extrém len to trocha smrdí a vadí mi to.teraz sa 2 mes na aute nejazdilo teda minimálne lebo som bol mimo sr.ináč sme sa stretli u flasha tá strašne nízka e46 kombi keď si pamatas:)
miki012 napísal:Separator vymenený aj vanos pretesneny.predtým mi to nerobilo.neni to nejaký extrém len to trocha smrdí a vadí mi to.teraz sa 2 mes na aute nejazdilo teda minimálne lebo som bol mimo sr.ináč sme sa stretli u flasha tá strašne nízka e46 kombi keď si pamatas:)