... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: čo to mam v aute ?

Štvrtok, 3. Mája 2012, 18:30

janyPD napísal:
Tie dva čierne odrezané káble vpravo idú od zadných sedačiek. Na jednom je nálepka rechts - vpravo, na druhom links - vlavo.
Dalšie dva iné kábliky červený a čierny sú pripojené k batérií, sú to tie na foto vlavo.

tak ten co to zapajal musel byt riadny fetak :D dufam, ze su od baterky uz odpojene! tomuto hovorim riadna amatercina....

janyPD
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 3. Mája 2012, 18:31

No budem to musieť dať preč.

lukas107
Kraj: Žilinský

Pondelok, 21. Mája 2012, 21:25

chcem sa opytat na ten uvolneny kablik co mam v aute..je to vzadu v kufri na soferovej strane...to cierne je asi antenny zosilovac ale neviem naco je tam ten konektor uvolneny..dik za odpoved

Obrázok
BMW E70 X5 3.0D
BMW E53 X5 3.0D r.v 2005 (ex)
BMW E39 530dAT Sedan
BMW E46 320d Touring M-Packet (ex)
BMW E36 318tds Compact M-Packet (ex)

Zajo_JZ
Auto: E46 318i

Streda, 23. Mája 2012, 23:49

Nechcem zakladať novú tomu a tato je podobná tak sa opýtam tu.Mám v aute rádio BMW Profesional 16:9+BM54+MKIV a moja otázka znie či je možné na toto rádio pripojiť takýto zosilnovač http://www.macaudio.sk/blade/c/127/mpx-4500.html spolu s týmto http://www.xlink.sk/bmw/20-usb-sd-mp3-a ... e-bmw.html a či budem ku tomu zosilňovaču potrebovať aj kapacitátor.A ešte jedna otázočka kam ho najrozumnejšie umiestniť najlepšie by bol do predného Kastília odpadá tým pádom potreba ťahať ďalšie káble ku repro ale či sa vôjde a nebude prehrievať ak je to blbý nápad tak potom len dozadu a kade najlepšie ku nemu naťahať káble mám sedan bez sklápania sedačiek.

Za všetky rady vopred Ďakujem

PeqpeK

Štvrtok, 24. Mája 2012, 09:35

- zosilnovac s radiom bude fungovat akykolvek
- co sa tyka tej usb mp3 srandicky tak mas na strankach napisanu kompatibilitu:
Kompatibilita

Iba s autorádiami rady BMW Bussines, s CD a kazetou, ktoré používajú 17 pinový konektor. Pri niektorých posledných modeloch BMW business 3er-Serie E30 / E36/ E39/ E46 atď - približne od roku 2000. Pokiaľ má Vaše autorádio už  12pin Quadloock konektor, s týmto XlinkAudio momentálne nie je kompatibilný.

- nenapisal si co chces na ten zosilnovac napojit, ale kapacitor sa vseobecne odporuca pri vacsom prudovom zatazeni
- dat zosilnovac do kastlika je najvacsia blbost aku som kedy pocul :) a tahat kable by si musel aj tak...
- baterku mas predpokladam v kufri, takze s napajanim radit hadam netreba... co sa tyka signalovky tak myslim, ze po spolujazdcovej strane sa to taha, ale nie som si isty... ja beriem signal z reprakov a zapinanie z antenneho zosilnovaca a hra to v pohode :)

Zajo_JZ

Štvrtok, 24. Mája 2012, 12:03

Ďakujem za rýchlu odpoveď.
A čo toto http://www.xlink.sk/bmw/65-usb-sd-mp3-a ... bmw-2.html ten už píšu že aj BMW profesional s 12 pin konektorom(aký tam vlastne je?) ale zase až od 2006.Chcel by som tam pripojiť 2 páry hertz DSK 165.A baterku mam 100% vpredu jedna sa o BMW E46 318i 2003 105kW.Ku zosíku bude aj kábel RCA + napájanie(toto teda ťahať spolujazdcovou stranou po podlahe???) takže stým problém nebude ale kade potom ťahať káble ku predným repro a kam najlepšie umiestniť ten zosik podmienka je aby bol schovaný.

ďakujem

PeqpeK

Štvrtok, 24. Mája 2012, 12:26

myslim, ze aby si si bol isty, tak musis to radio vytiahnut a pozriet sa...
vravim nemam skusenost s tahanim kablov v e46, ale vo vsetkych ostatnych autach som to tahal tade :) tam byvaju dokonca zlaby na kable takze by nemal byt problem...ten by som videl iba v kabelazi do reprakov...
co sa tyka toho umiestnenia zosika, tak by som ho dal asi dozadu za sklo medzi repro pripadne na hornu stranu kufra ked ho teda chces mat schovany...mal by mat dobry odvod tepla hlavne, cize nie pod tapacir
ak by bol dost maly tak by sa dalo mozno dozadu ako cd menic, tam je spravene aj odvetravanie

Zajo_JZ

Štvrtok, 24. Mája 2012, 12:35

A čo tak do kastilka na rezervu ?A tam kde by mal byť CD mnenič by to tiež šlo kedže tam nieje ale asi s tam nevôjde rozmery sú Š x V x H 319 x 59 x 226 mm.A ešte by som si chcel overiť čítal som tu na fóre že dopredu sa daju dať bezproblemou aj 16 je to pravda?Viem že tam treba ten ramček pod repro ešte niečo dalšieho?

PeqpeK

Štvrtok, 24. Mája 2012, 13:00

Zajo_JZ napísal:
A čo tak do kastilka na rezervu ?A tam kde by mal byť CD mnenič by to tiež šlo kedže tam nieje ale asi s tam nevôjde rozmery sú Š x V x H 319 x 59 x 226 mm.A ešte by som si chcel overiť čítal som tu na fóre že dopredu sa daju dať bezproblemou aj 16 je to pravda?Viem že tam treba ten ramček pod repro ešte niečo dalšieho?

tam by som sa bal o prehrievanie... ja som rozmyslal ze spravit do toho bocneho tapaciru presne otvor na ten zosik...
co sa tyka velkosti repro tak pocekuj urcite je tu na to nejaka tema...

Zajo_JZ

Sobota, 26. Mája 2012, 23:03

Zdravím,tak komponenty nakúpené a umiestnenie premyslene len ešte sa na vás obraciam s pár otázkami:

1.Ako vymontovať originál navigáciu 16:9,Mal som dole lišty 2x šroby na navigácii horný panel fukárov ovládanie klímy za nou ďalšie 2 šroby bohužial navigácia von nešla.
2.Je to vôbec potrebne?Je výstup na zosik zozadu tej mechaniky alebo je kdesi v kufri(radio modul BM54?)?
3.Kade najlepšie prejsť s káblom od zosiku (+) na baterku(prečo ja nemám baterku v kufri? :shock: ) nejaká priechodka medzi motorom a kabínou?
4.Zadné repro sú v takej kartónovej alebo neviem akej miske spolu aj s výplňou bývalo to tak štandardne?Bude taká výplň aj vpredu?
5.Ak by bol niekto taký dobrý a popísal by mi nejaký návod na montáž 16,5 cm repro do predných dverí kde boli 13cm čítal som na fóre že sa to dá ale každý tají ako :D
6.A posledná otázka ktorý káblik je na zadných repro + a ktorý - sú tam fialový a žltý

Za každú odpoveď vám budem veľmi povďačný

PeqpeK

Pondelok, 28. Mája 2012, 08:39

Zajo_JZ

Pondelok, 28. Mája 2012, 09:05

To som už pozeral bohužiaľ na moje otázky som tam odpovede nenašiel.

PeqpeK

Pondelok, 28. Mája 2012, 09:50

myslim ze je viac takych videi a aj tem na zahranicnych forach, treba guglit :)

Zajo_JZ

Pondelok, 28. Mája 2012, 09:58

Na tu 6. som už odpoveď našiel :smile:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 9 neregistrovaných