... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

ferinko290
Autor témy
Auto: BMW e46 325ti compac
Kraj: Žilinský

BMW E46 325ti compact

Utorok, 2. Decembra 2014, 20:15

Zdravim potreboval by som pomoc v okoli Ziliny najlepsie priam v ziline bud nejaky lajk ktory vie poradit alebo nejaky lacny servis jedna sa o e46 325ti 2002 141kw stala sa taka vec ze som si nasiel pod autom mlacku vody ubudlo mi asi tak 3deci tak som dolial ale dnes ked som kontroloval olej na palicke nevidno ani kvapku ... kontrolka oleja mi nesvieti (na zaciatku zasvieti hned zhasne) a stale mi svieti kontrolka motora v servise mi povedali ze lambda sondy chystam sa to vymenit ale vraj to nebolo nutne a dalsia vec nedrzi mi volnobeh ..v otackach ide motor stale rovnako dobre prosim vas vedel by to niekto kuknut fakt dakujem velmi pekne

Užívateľov profilový obrázok
jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe
Kraj: Bratislavský

Re: BMW E46 325ti compact

Streda, 3. Decembra 2014, 21:16

Na tvojom mieste si dam skontrolovat chladiaci system ci niekde nieco nie je prasknute, kuknem hadice a ohladne lamby tu by som bud vymenil alebo trocha zainvestoval nech ti ju vypnu uplne a mas vybavene. :D Ja mam sice sam novu lamdu ale aj tak svietila kvoli novemu potrubiu tak mi ju ice blade vypol softom bez katu a je po probleme... :smile:
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

Užívateľov profilový obrázok
nadro
Auto: BMW E46 320 touring
Kraj: Žilinský

Re: BMW E46 325ti compact

Piatok, 5. Decembra 2014, 14:29

ferinko290 napísal:
Zdravim potreboval by som pomoc v okoli Ziliny najlepsie priam v ziline bud nejaky lajk ktory vie poradit alebo nejaky lacny servis jedna sa o e46 325ti 2002 141kw stala sa taka vec ze som si nasiel pod autom mlacku vody ubudlo mi asi tak 3deci tak som dolial ale dnes ked som kontroloval olej na palicke nevidno ani kvapku ... kontrolka oleja mi nesvieti (na zaciatku zasvieti hned zhasne) a stale mi svieti kontrolka motora v servise mi povedali ze lambda sondy chystam sa to vymenit ale vraj to nebolo nutne a dalsia vec nedrzi mi volnobeh ..v otackach ide motor stale rovnako dobre prosim vas vedel by to niekto kuknut fakt dakujem velmi pekne

napíš petoK on Ti poradí ktorí chalani v ZA to pozrú a opravia. V KNM je Ján Macejík ak by si chcel.
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných