10 cm reproduktor basy nikdy mat nebude. Dozadu si daj najvacsie ovaly ake sa daju kupit. Existuju plastove redukcie pre e36 na ovaly. Autoradio je tiez dolezite, kup si s 9 pasmovym equalizerom.
praveze nechcem nic menit, a ani nic vyrezavat, len by som to cchel proste zamenit za nove repraky (dovod som uz pisal), a popripadne, jak by ktomu bola pribalena kabelaz,t ak tu vymenit.
dalo by sa to nejako tak spravit, ze by som nemusel nic vyrezavat, iba by som tam namontoval nejaky nadstavec, a dal do toho reprak? Popripadne, jake repraky a radio by ste doporucili? Dakujem pekne za vas cas, a odpoved.
kufor potrebujem mat volny, pretoze chodim na nakupy, a len tak tak mi nato kufor staci, cize donho neechcem nic takeho davat. som myslel, ci by sa to endalo nejako porobit beztoho, aby som niekde nic nedaval ( ziadny subbofer atd), len zamenil repraky, a nic viac. zadne mi chrapcia, aj ked to mam ticho, oni su uz vymlatene od predosleho majitela.
vsetko je original od predosleho majitela, menil som jedine autoradio, inak je tam vsetko z originalu. ak by trebalo poslat foto niecoho, tak neni problem.
vsetko je original od predosleho majitela, menil som jedine autoradio, inak je tam vsetko z originalu. ak by trebalo poslat foto niecoho, tak neni problem.
to ti gratuluju,:D máš v autě hifi? origo zesilovač v kufru za levým světlem pod tapcem? repro ve dveřích maš 1 nebo 2x?
v kufri pod svetlom som nenasiel nic take, svetlo tam mam len v pravom dolnom rohu, kde sa menia ziarovky do zadnych svetiel. v aute mam, dva repraky pod nohami, dva repraky na prednych dverach, a dalsie dva repraky v kurfy po bokoch.