... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
jurkyLE napísal:Chalani, dnes mi dosiel OBD1 nastroj na resetovanie inspection a oilservisu, tak ak by mal niekto zaujem, rad posluzim, dnes som to odskusal na svojej E36-tke a funguje to. Okolie LE, SNV, PP.![]()
P.S.: ak som to dal do nespravnej sekcie, ospravedlnujem sa a poprosim o presunutie
jurkyLE napísal:strc to do zasuvky v motorovom priestore, potom zapni kluc do polohy ked svietia kontrolky, na tej malej krabicke stlac insp. alebo oil., podla toho co chces resetovat a drz to stlacene az diodka nezthasne...to je vsetko...
lubosss napísal:waaaw ja to robim s kablikom heheh
Nutrilon napísal:ja som to robil tiež káblikom no dostal som do ruky OBD tak som to vyskúšal. JurkyLE : Ja to robím presne tým istým postupom asi mal zlí kontakt v zásuvke. Dik
Dessirer napísal:Prosim Vas viete mi to popisat ako sa to robi kablikom ? nechcem to skusat len chcem byt o nieco mudrejsi, prechadzam si temu po teme. Doteraz som mal iba vw .. mam E36 325tds 97 :)
Dakujem vam pekne
Dessirer napísal:Prosim Vas viete mi to popisat ako sa to robi kablikom ? nechcem to skusat len chcem byt o nieco mudrejsi, prechadzam si temu po teme. Doteraz som mal iba vw .. mam E36 325tds 97 :)
Dakujem vam pekne
Bojsi5 napísal:Ja sa hlásim