O chvilku sa pripojim ku vam.... Momentalne sice mam 530d 2002, ale za par dni kupujem ako druhe auto pre priblizovanie sa po meste E30 318i z roku 1989..... Auto v super stave, navyse komplet nove gumy. Akurat par chlpov na zadnej sedacke od psa, ktoreho byvaly majitel vlacil v aute... Par hodin usilovnej prace a budu fuuuc.... Auto mi predava jeden americky kolega ktory musi plachtit po svojej 3 rocnej zasluznej praci odtial z holandska naspat do statov (spojenych, americkych) (jazdila na nom jeho tlsta zienka...

). Uz zaciatkom novembra odchadza a auta sa musi zbavit - pyta odomna za neho len 300EUR, no nekuuup to......

Auto je uplne ok, ale ja si ho este trosku dam do svojho orderu..... Mensie upravy ho postretnu a bude to krasavec! Hodim potom nejake foto... Inac, kolko vam zeru tie 318ky iiicka???? Lebo on mi tvrdil, ze ak natankuje plnu nadrz, tak ze prejde aj milion km. Tomu sice moc neverim, ale fakt, co to zozre? A ako to jazdi???? Dajte nejake dobre rady, na takej trojke som este nejazdil, akurat chvilku na byvalej sefovej E36ke 318ked mi ju dal preparkovat..... (takze moc vela priestoru na skusky auta nebolo, navyse tam mal vnutri taky sajrajt bordel, ze to bola hruza tam sediet) ... Budem s tym jazdit predovsetkym na kratke vzdialenosti a dost aj v meste.... Nechce sa mi po uzkych holandskych ulickaaaach stale vlacit s velkou E39, tu si budem radsej lestit v garaziku....