Ja som kúpil BMW 120d 130kW/177k automat pred dvoma mesiacmi a som viac ako nadšený!!! Pred tým som jazdil na Škoda Felícia 1.6 a neskôr Seat Ibiza 1.4. Po motorickej stránke to auto nemá chybu, ťahá ako zmyslov zbavené

Samozrejme mi niektoré veci na ňom aj vadia, napr. dosť často niečo zavŕzga a ani za svet neviem prísť z kadiaľ to ide (ale až také časté to zase nieje a možno že som až príliš náročný). Vo vnútri vozidla sa človek (noo aspoň ja) cíti ako v obývačke, sedadlá kopírujú figúru človeka (vďaka všelijakých nastavení sedadla) a nepustia do strán ani pri vyšších rýchlostiach. Ja som s týmto autom nadmieru spokojný a čo sa týka servisu, mal by si mať 5r/100 000km servis zdarma, takže by si mal eventuálne chvíľu pokoj. So službami som zatiaľ spokojný, Temprus Bavaria mi vždy vyšli v ústrety. Ja som chcel Golfa VI (v plnej výbave 2.0 TDI 103kW/140k DSG), aj som v ňom išiel, aj som si ho zamiloval, aj som ho už mal objednaný, ale toto BMW keď som videl a skúsil tak to bol pre mňa iný level a hneď som zmenil názor, takže vrele odporúčam! Prajem veľa šťastia než sa už rozhodneš akokoľvek...