... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
matthe napísal:Pobavilo![]()
Nový chemický prvok:
Romík (lat. Ciganium) chemická značka Ci...
Nejedná sa o prvok, ale iba stabilný izotop India. Je bohato
zastúpený na zemskom povrchu....
Základné fyzikálne a chemické vlastnosti: romík je hnedý, mäkký, zapáchajúci. Jeho hustota 1,2g/cm3 je vyššia než hustota vody, to znamená že v nej nepláva. Romík je horľavý, vyniká značnou hydrofóbiou, naopak dobre vstrebáva alkohol. Je magnetický - priťahuje železo, ale i farebné kovy. Atómy romíka sa nevyskytujú samostatne, ale vytvárajú homonukleárne molekuly zvané klany, ktoré môžu ďalej polymerovať do tzv. tlúp. Zlúčeniny: koncentrovaný je prudko nebezpečný, preto je vhodné ho riediť olovom. Využitie: využitie romíka v praxi je zanedbateľné.
Simpson napísal:Nie je to priamo vtip, ale minimálne to je dosť dobrý EPIC FAIL!
Včera, v KE pri ceste ktorá ide súbežne z Moyzeskou, len ju delí od nej ten taký dlhý parčík..... parkujú tam kolmo na cestu autá s rezidentskou kartou. A idem si tak idem, a čo nevidím? ŽENA ZA VOLANTOM!!!! Dostala papuču, na okne nalepená A4ka o tom že má papuču ( samozrejme všetko na šoférovej strane ), a ona sadla a začala cúvať do tej cesty![]()
![]()
....samozrejme že ďaleko nedocúvala
![]()
![]()
![]()
a potom sa čudovala že WTF? a beznádejne chodila kolo auta až kým neprišli mestský jej dať dole papučuAj tí policajti museli mať zábavnú zmenu
![]()
![]()
nehovorím o tom že tým pádom zablokovala príjazd k infinity aréne
ešte že sa zľutoval pánko čo parkoval vedľa nej, a cúvol z autom aby sme kolo nej mohli prejsť aspoň po chodníku
potky napísal:ako keby sa mi to nestalo tak sa na tom tiez smejem, ale raz som bol u kamosa a mi hovoril ze tu zastan, tu mozes, vzdy tu niekto stoji, tak tam zaparkujem a rano ked idem k autu idem od pravej zadnej strany co je presne naopak ako papuca, jak som nasadal som si to nevsimol lebo nalavo vedla mna stalo auto a papier tusim a5 mi dali tak za stierac ze zvnutra som sme si ho vsimli az neskor. Proste nastartujem a idem sa pohnut a ono to nejak nejde akoby tam bol obrubnik tak to idem kuknut a ze aha papuca a ked sa pytam meskaca ze zaco, tak ze stojim na verejnej zeleni. zaberal som tak max 0,5 metra stvorcoveho ale zevraj sa na mna ludia stazovali, asi som niekomu obsadil fleka...